Pildīta paprika ar medus cepurīti

Autors: jokoono
Visas receptes, ko publicēja jokoono
Recepte publicēta: 09.11.2010. - 15:29:06
Recepte lasīta 2675 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0

Pildīta paprika ar medus cepurīti

Izejvielas un to daudzums
- 6 sarkanās paprikas
- liellopa malta gaļa 500 gr
- 1 ola
- 1 paciņa rīsi
- 1 sīpols
- 3 daiviņas ķiploks
- maltās gaļas garšviela, oregano, sāls
- majonēze
- medus

Pagatavošanas process:
Paprikai iegriež ap kātiņu un izvelk "serdi", nomazgā, lai nav sēklu. Maltai gaļai pievieno olu, vārītus rīsus, sīpolu, ķiplokus, garšvielas, visu sajauc.
Pilda paprikās līdz augšai, virsū uzber vēl mazliet garšvielas, piciņu majonēzes un ~ pustējkaroti medus.
Kārto traukā, kur mazliet ieliets ūdens, kam pievienots sāls un majonēze.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz ~ 200 grādiem, cepu ~ 40 minūtes, ik pa laikam aplaistot ar šķidrumu, kas traukā.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.