Ielogoties

Pildīta paprika ar medus cepurīti

Informācija
Autors: jokoono
Visas receptes, ko publicēja jokoono
Recepte publicēta: 09/11/2010 15:29
Recepte lasīta 2997 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- 6 sarkanās paprikas
- liellopa malta gaļa 500 gr
- 1 ola
- 1 paciņa rīsi
- 1 sīpols
- 3 daiviņas ķiploks
- maltās gaļas garšviela, oregano, sāls
- majonēze
- medus
Pagatavošanas process:
Paprikai iegriež ap kātiņu un izvelk "serdi", nomazgā, lai nav sēklu. Maltai gaļai pievieno olu, vārītus rīsus, sīpolu, ķiplokus, garšvielas, visu sajauc.
Pilda paprikās līdz augšai, virsū uzber vēl mazliet garšvielas, piciņu majonēzes un ~ pustējkaroti medus.
Kārto traukā, kur mazliet ieliets ūdens, kam pievienots sāls un majonēze.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz ~ 200 grādiem, cepu ~ 40 minūtes, ik pa laikam aplaistot ar šķidrumu, kas traukā.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas