Ielogoties
Reklāma

Sautējums

Informācija
Autors: esketit
Visas receptes, ko publicēja esketit
Recepte publicēta: 24/09/2010 11:49
Recepte lasīta 3580 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- cūkas vai liellopa ribiņas
- dārzeņi ,kas ir pa rokai
- kartupeļi
- burkāni
- kāposti
- sīpoli
- var kālīti
- daudzums, pēc ēdāju lieluma
Pagatavošanas process:
Apcep uz straujas uguns ribiņas.
Sagriež sīpolus ripās, kartupeļus lielākos gabalos, burkānus skaidiņās.
Visu liek katlā kārtām, kartupeļi, burkāni, kāposti, ribiņas, sīpoli un atkal nākamā kārta līdz katls pilns vai dārzeņi beidzas, uzlej drusku ūdeni un liek sautēt. Gatavs, kad dārzeņi mīksti.
Var pievienot vegetu, pēc garšas, pipari melnie, smaržīgie pipari, sāls.
Sautējumu liek šķīvī, pārkaisa ar pētersīļiem un pievieno krējumu.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Sautēšanas laikā var katlu sakratīt, nevis maisīt. Ja pielej vairāk ūdeni iznāk divi ēdieni... :))
Garda zupiņa un sautējums.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
3vikija06 | 25/09/2010 21:10
Izklausās ļoti garšigi! Man jau visa veida sautējumi ļoti patīk, bet ar ribiņām vēl nebiju sadomājusi! Reizēm esmu sautējumu taisījusi ar gabaliņos sagrieztu cauraudzīti, kas apcepts un nedaudz pasautēts, un tikai tad klāt likti visa veida dārzeņi (arī paprika, kabacis, baklažāns, reizēm arī pupiņas) bet šitas varētu būt labāks variants, jo ribiņām ir īpašs smeķis!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas