Ielogoties
Komentāri / Marinēts ķirbis
omega3 | 24/06/2018 16:30
Es citronskabes vieta lieku cidoniju .
muselite | 17/01/2015 23:55
es citronskābes vietā lieku etiķi... vai neuzvārot viņi paliek mīksti?(jo es parasti vāru kamēr paliek caurspīdīgi un mīksti).
houpasummere | 29/11/2011 20:32
... nu labi, burkaas iekshaa, un cik ilgi var glabaat? man te veel lielaaks kjirbis uz Ziemassveetkiem padomaa:))
ediite | 15/09/2011 18:28
... es daru ta, sagriezu gabalinos, pielieku cukuru, etiki, vai citronskabi atstaju uz 24stundam, uzvaru visu(kirbis maina krasu)un burkas ieksa...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas