Ielogoties
Reklāma
velga90 | 13/11/2017 06:59
Sanāk garšīgas, sātīgas vakariņas . Labu apetīti!
jkp | 15/11/2013 08:28
izskatās vienkārši un garšīgi, būs noteikti jāuztaisa. vai baklažāna miziņa arī ir ēdama un vai viņa nev cieta ?
selga | 18/04/2011 22:17
nē, viss ir labi!Beidzot kāds neaiztiek majonēzi !
maasinja25 | 02/09/2010 20:19
tikpat labi var sagriezt baklazhaanu shkjeelees,paarkaisiit ar saali,peec piecpadsmit minuuteem nosusina radushos sulu,liek shkjeeles uz plaats,virsuu liek tomaatu ripas un paarkaisa ar sieru... ja sieru grib miikstaaku un ne tik staipiigu,to var sajaukt ar mazliet majoneezes,bet lai buutu vieglaak un tikpat garshiigi,sariiveeto kjiploku sajauc ar sieru :) shitas variants buus vismaz par 20minuuteem aatraaks ;)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas