Ielogoties
Komentāri / Irbītes.
maneks | 01/01/2015 19:09
garšīgi gan, vēl smeķīgāk ar liellopu gaļu.Forši
ciprese54 | 30/08/2011 16:53
Paldies, Lams, domāju, ka irbītes var pagatavot tikai no liellopu gaļas.:)
mariins4x4 | 12/08/2010 15:22
Labs, paša pārbaudīts un bieži praktizēts paņēmiens, tinamajām šķelēm izmantot mežacūkas vai staltbrieža medījumgaļu, iesaiņojuma -- speķi. Medījuma gadījumā garšvielās papildus arī kadiķogas. Visi Tavi, Lams, minētie labumi + papildus mežagaļas aromāti u.c.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas