Ielogoties
Reklāma

Kanāriešu avokado mērce

Informācija
Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 15/08/2009 15:03
Recepte lasīta 8235 reizes
Recepte saglabāta favorītos 54 reizes
Komentāri: 4
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 lieli avokado
- 1 sarkanais sīpols
- 1 asais sarkanais pipars
- citrona sula (viens citrons)
- 250 g olīveļļa
- 1 olas dzeltenums
Pagatavošanas process:
No avokado izņem mīkstumu. Smalki sagriež sīpolu un piparu. Kopā sajauc avokado, sīpolu, piparu, citrona sulu, olas dzeltenumu. Ja nepieciešams, pievieno sāli. Iegūto masu sakuļ blenderī. Tad tai pamazām pievieno eļļu, visu nemitīgi maisot, līdz eļļa pilnībā ir savienojusies ar pārējo masu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ļoti populāra mērce Kanāriju salās. Tā ir lieliska piedeva pie zivīm un citiem jūras produktu ēdieniem.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
akacija59 | 17/07/2015 18:14
olas dzeltenums svaigs vai vaariits jaapievieno?
aanna | 12/12/2014 19:30
..ļoti laba recepte, es tikai nelietoju olu..olīveļlas vietā avokado eļļu, 1 daiviņu ķiploka un medu pāris tējkarotes
aijaiai | 11/03/2014 09:54
Japamegina, izklausaas garsigi...
sau-liiii-te | 23/02/2014 19:40
šis labs majonēzes aizvietotājs, un ļoti garšīgi
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas