Ielogoties
Reklāma

Paprikas salāti eļļā.

Informācija
Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 21/06/2009 15:50
Recepte lasīta 6033 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 kg paprika
Marinādei:
- 1.5 glāze eļļas
- 1/2 glāze ūdens
- 1 glāze 6 procentīgs baltvīna etiķis
- 2/3 glāzes cukura
- 1 t/k sāls
Pagatavošanas process:
Papriku iztīra no sēklām, sagriež salmiņos, ne pārāk smalki, bet tas pēc gaumes. Ieber katlā pārlej ar marinādi un vāra 10 - 15 minūtes. Ja gatavo ilgākai glabāšanai, tad karstu pilda izkarsētās burkās un aizvāko ar metāla vākiem.

Marinādes sastāvs ir aptuvens lielums, kārtīga saimniece visu taisa uz "aci" un pēc garšas.

Lieliska uzkoda, piedeva zupas gatvošanai, ātri un lēti pagatavojama.

Lai labi garšo!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
velga90 | 04/06/2018 12:11
Tas ir labais!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas