Ielogoties
Reklāma

Aveņu kūka (Цветаевский пирог)

Informācija
Autors: ailex
Visas receptes, ko publicēja ailex
Recepte publicēta: 20/10/2019 17:27
Recepte lasīta 762 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (7)

Izejvielas un to daudzums:
Mīkla (smilšu):
- 250 gr milti
- 1 t.k cepamais puveris
- 100 gr sviesta
- 2 olas
- 60 gr cukura

Krējuma uzlejamais:
- 350 gr skābā krējuma
- 2 olas
- 90 gr cukura
- 20 gr cietes
- vaniļas cukurs, kanēlis
- 250-300 gr ogu
Pagatavošanas process:
1. Miltus sajauc ar cieti
2. Samaisa (var blenderēt) ar sviestu
3. Pie divām olām pievieno cukuru, šķipsni sāls, sajauc
4. Savieno visu kopā, izveido mīklu
5. Ievieto formā un izveido tajā tādu kā lielu groziņu ar malām
6. Taisam uzlejamo - samaisa cieti ar cukuru
7. Pieliek olas, vaniļas cukuru, samaisa
8. Pievieno krējumu, samaisa
9. Formā izvieto ogas un aplej ar "uzlejamo" (ai nezinu kā būs pareizi)
10. Liek uzsildītā cepeškrāsnī uz apmēram 50 minūtēm 180 grādos

11. LABU APETĪTI :)
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ogas der dažādas, var likt ābolus, persikus un citus augļus :) Experimentējiet. Varbūt būs par maz miltu. Man nācās vēl piebērt, uz izjūtām :)
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas