Ielogoties
Reklāma

Kabaču čatnijs

Informācija
Autors: draudzene
Visas receptes, ko publicēja draudzene
Recepte publicēta: 21/07/2013 11:57
Recepte lasīta 15519 reizes
Recepte saglabāta favorītos 12 reizes
Komentāri: 4
Izejvielas un to daudzums:
- 1, 5 kg kabaču
- 500g burkānu
- 400g sīpolu
- 4 sarkanās paprikas /krāsu spēlei/
- 5 ķiploka daiviņas
- 2 tējkarotes sāls
- 200 ml 9% etiķa
- 250 g cukura
- 2 ēdamkarotes karija pulvera
- 1 ēdamkarote sinepju pulvera
- 3 ēdamkarotes citrona sulas vai sulas
Pagatavošanas process:
Visus dārzeņus sagriezu vienāda lieluma kubiņos. ķiplokus smalki sakapāju. Kabačus samaisa ar sāli un ļauj 20 min. apdomāties, lai atsulojās, sulu notecina.
Katlā eļļā apcepu ķiplociņu, tad sīpoliņus un tad visus pārējos dārzeņus iekšā. Saliku visas garšvielas / izņemot citrona sulu/ un stundu uz lēnas uguns sutināju...
Brīdinājums- smarža dievīga! Uzmaniet katlu, ka nesarodas noprovētāji!
Beigās pieliek citrona sulu, apmaisa un karstu - pa izkarsētām burciņām un smuku vāciņu virsū!
Vārot domāju, ka šitas ies fantastiski klāt pie pastas un rīsiem...
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
agita44 | 31/08/2013 09:32
jāmēģina, kabaču tik daudz... nav kur likt:)
buenosa | 14/08/2013 16:44
Ljoti garshiigi un fantastisks baudiijums aciim suliigo kraasu zinjaa :))) Paldies!
asaka | 14/08/2013 10:50
Super recepte. Burkāni tik labāk rīvēti. Ņammīgs!
drakula29 | 04/08/2013 14:16
Paldies par šo recepti..rezultaats kolosaals! Etikji gan leeju uz beigaam un veel nedaudz pievienoju chili meerciiti un medu..
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas