Autors:rebekka Visas receptes, ko publicējarebekka Recepte publicēta: 22/10/2012 10:33 Recepte lasīta 6014 reizes Recepte saglabāta favorītos 0 reizes Komentāri:1
Izejvielas un to daudzums:
- žāvētas jūras aļģu lapas, kurās ietin suši - 2 gl. rīsu - 3, 5 gl. Ūdens - soja - 150 gr. svaigs lasis - svaigs gurķis( es ņēmu garo) - filadelfijas siers, vai mūsu pašu dzintara (sieru var likt un var nelikt- gaumes lieta) - ~ 5-6 ēd.k. Rīsu etiķis - Vasabi – ļoti asa Japānas mārrutku pasta (esmu likusi arī mūsu paštaisītos mārutkus) - ingvers marinēts, man labāk patīk rozā
Pagatavošanas process:
Novāra rīsus kā rakstīts uz paciņas, gatavus apslaka ar rīsu etiķi. Kamēr vārās rīsi un dziest, sagriežu garenās strēmelītēs lasi un gurķi. Tad uz speciālā suši "tepiķīša" lieku aļģu lapu un no viena smalas, līdz puse ~ 0, 5 mm biezumā izklāju rīsus, tad tuvāk sākuma malai uz rīsiem virsū(garā strēmelē) lieku lasi, gurķi un arī sieru . Satinu cieši garenā desiņā un sagriežu tādā biezumā kā atzīmēts uz aļģu lapas. Trauciņā iespiežu vasabi ~ 5 mm un sajaucu ar soju- iemērcēju tajā suši un ēdu nost. Lai arī Jums labi garšo!
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
krika
| 15/11/2012 20:15
lasis, gurķis, siers, krabja gaļu, garneles utt... ir jāieliek tā, lai satinot tie būtu pa vidu !!!! un rīsus nevajag tik biezā slānī, tad tie ir tādi paši kā Maximā :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas