Ielogoties
Reklāma

Tomāti želejā

Informācija
Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 17/10/2012 15:37
Recepte lasīta 9385 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 kg stingri tomātiņi
- 6 galviņas sīpolu
- 30 malnie pipari
- 5 smaržīgie pipari.
- dilles ar visiem kātiņiem
- 6 mazas laurlapiņas
- 6 ēd k. želantīna
- 1, 5 L ūdens
- ~ 4 ēd.k. ētiķa esences
- 4 ēd.k. cukura 2 ēd k. sāls
- 12 ķplociņi
Pagatavošanas process:
Tīrās 0.5 L burciņās liekam ķiplokus, laurlapu un dilles, tad pamīšus tomāta šķēles un sīpola šķēles, kamēr burciņas pilnas.
Atsevišķi gatavojam marinādi un briedinam želantīnu. Ūdeni ar sāli un cukuru uzvāram, kad drusku padzisis, pieliekam uzbriedināto želantīnu, izkausējam. Pieliekam etiķa esenci, visu samaisam un pārlejam burciņas saturam.
Liekam burciņas dzesēties un pēc tam ledusskapī.

Lai labi garšo!
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Sanāca uz 6 burciņām.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
ingr | 03/08/2018 15:21
Karseet nevajag????
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas