Ielogoties
Reklāma

Piedeva pie gaļas ēdieniem

Informācija
Autors: piparinssaldais
Visas receptes, ko publicēja piparinssaldais
Recepte publicēta: 02/10/2012 21:55
Recepte lasīta 8633 reizes
Recepte saglabāta favorītos 41 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
- 3 kg sarkani tomāti
- 300 gr sīpoli
- 300 gr burkāni
- 300 gr seleriju saknes
- 200 gr zaļumi (dilles, pētersiļi, selerijas-apmēram vienādās devās)
- 70 gr etiķa esence
- 1 gl cukura
- 0.5 gl sāls (var mazāk, jāpagaršo)
- 1 tk. malti sarkanie pipari
- 0.5 tk-malti melnie pipari
Pagatavošanas process:
Tomātiem noņem miziņu, sagriež kubiņos; burkānus un seleriju saknes sarīvē uz sakņu rīves; sīpolus sagriež kubiņos. Visu liek katlā, pieber sāli, cukuru, piparus un vāra uz lēnas uguns 1 st. Tad pievieno smalki sakapātus zaļumus un esenci - sautē vēl 0.5 st. Karstu pilda burkās, nospiež, pārlej ar eļļu, vāko ciet. Var arī ar plastmasas vāciņiem.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Tā ir pikanta piedeva nevis salāti, ēd piemēram sinepju vietā pie gaļas ēdieniem. Man ļoti garšo.
LABU APETĪTI!!!
6 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
varaviksnite55 | 15/09/2014 21:43
patik
zizii | 22/09/2013 15:51
Šitas labais, taisu tādu regulāri...
vinga | 05/09/2013 20:47
To pašu gatavoju bez etiķa, pat uz maizes var likt...
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas