Ielogoties
Reklāma

Fiksā kūka

Informācija
Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 04/06/2012 21:16
Recepte lasīta 6142 reizes
Recepte saglabāta favorītos 32 reizes
Komentāri: 5
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 1 bundžiņa vārītā iebiezinātā piena
- 1 paciņa sviesta
- 1 gl. milti
- 1 gl. cukurs
- 4 olas
- naža gals soda
- vanilīns
Pagatavošanas process:
Pamatnei: Olas sakuļ ar cukuru apm. min 5. lai masa dubultojas. (Nemēdz būt par daudz saputots) iesijā miltus + sodu + vanilīnu. Visu samaisa, vairs nekuļ. Liek ietaukotā un ar mannā iekaisītā veidnē (var kaisīt ar miltiem) un liek ~ 180 C cepties ~ 20 -25 min. Kad padziest pārgriež uz pusēm un vidū pilda Krēmu.
Pildījums: Iebiezināto pienu sajauc ar paciņu sviesta, līdz veidojas viendabīga masa.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo gatavoju, ja piesakās negaidīti ciemiņi. Iebiezināto pienu vienmēr iepērku laikus, ja nu kas:) Bet pārējās sastāvdaļas mājās vienmēr atrodas. Vidū var likt arī Ievārījumu sajauktu ar krējumu un arī būs ļoti garšīgi.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
agita44 | 19/09/2015 20:11
kaloriju bumba, bet kam nav problēmu... ok:)
manapasaule73 | 24/01/2014 16:22
man iepatikaas, norakstiisu un uzcepsu!
chaukstene | 25/05/2013 07:43
šitā ir labā... es pat atrauties nevarēju...
siicis10 | 03/08/2012 18:17
Štrunts par kalorijām, ne jau katru dienu tādas kūkas ēd! Šādu variantu es vēl neesmu mēģinājusi, būs jāsamargo arī... esmu iebiezinātā piena fane :))
auane | 03/08/2012 17:41
nu ļoti daudz kaloriju
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas