Ielogoties
Reklāma

Jogurta kūka

Informācija
Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 18/05/2012 20:42
Recepte lasīta 5751 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- 400 g saldu cepumu
- 1 l mazkaloriju jogurta
- 2 ēdamkarotes želatīna
- 0, 5 kg persiku (nektarīnu)
Pagatavošanas process:
Cepumus sadrupina. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Formā ar noņemamām malām ieklāj pārtikas plēvi. Cepumus saber formā, izlīdzina. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Jogurtam piejauc izkausēto želatīnu, pieliek gabaliņos sagrieztus persikus, masu uzlej uz cepumiem. Kūku tur aukstumā, līdz tā saželē. Pasniedz rotātu ar persika šķēlītēm.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas