Ielogoties
Reklāma

Čebureki

Informācija
Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 20/04/2012 23:04
Recepte lasīta 7027 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 2
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 250 gr milti
- ola
- 150 ml kefīrs
- sāls
- šķipsniņa cepampulveris
- garšvielas kādas vien patīk, dilles, citi zaļumi utt.

Pildījumam:
- maltā gaļa 400-500 gr
- normāla lieluma sīpols ~70-80 gr
- garšvielas visādas - pipariņi, ķiplociņi

Otrs variants:
- 1 ola
- 1/2 glāzes alus
- 1/2 tējk. sāls
- 1 ēd k. eļļa
- milti pēc vajadzības
Pagatavošanas process:
No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu, atstāj uz pusstundiņu. Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka, stingri piespiežot maliņas ar dakšiņu.
Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Gaļas masai pievienoju ūdeni, tad tā ir sulīgāka.
6 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
alfijja | 29/10/2013 19:35
labāk pienu pieleju gaļai un sīpolus lieku vairāk
tetuks15 | 25/08/2013 15:23
It kā vienkārši pagatavojams bet, maksā gan "sālīti" :(
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas