Ielogoties
Reklāma

Kāpostu karbonāde

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18/03/2012 10:27
Recepte lasīta 7571 reizes
Recepte saglabāta favorītos 3 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- mīksti novārītas kāpostu lapas
- rīvēts siers
- sāls malto piparu maisījums
- milti
- sakulta ola ar majonēzi
- eļļa
Pagatavošanas process:
Mīksti novārītu kāpostu lapu izklapēju, no vienas puses apsāla ar maisījumu paber ar sarīvētu sieru un pārloka. Saspiež stingrāk kopā, lai turas, un uzmanīgi nopano miltos. Uzkarsē eļļu un pirms likšanas uzmanīgi apviļā olā. Cep zeltaini brūnas no abām pusēm uz nelielas uguns.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Es izmantoju tās lapas, kas paliek pāri pēc kāpostu tīteņiem - mazākās un pārvārītās.
7 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
velga90 | 21/01/2018 10:10
Tiešam garšīgi!
dindina | 11/07/2016 16:46
Laba. Bet var pamēģināt miltu vietā rīvmaizi. Citādāka, un arī laba garša.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas