Ielogoties
Reklāma

Atlikumu pīrāgs

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 12/09/2010 08:59
Recepte lasīta 5756 reizes
Recepte saglabāta favorītos 62 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (4)

Izejvielas un to daudzums:
- 3 ēd.k. krējuma
- 2 ēd.k. margarīna
- 3 olas
- 1/2 tēj.k. sodas
- apm. 4 gl. miltu
- 1 gl. cukura
- 1/2 tēj.k. sāls
- sauja saldētu ogu
- 1 ābols
- 1/2/ tēj.k. kanēļa
- 1 ēd.k. kartupeļu cietes
Pagatavošanas process:
2 olas sakuļ ar pusi no cukuru un sāli. Pievieno margarīnu un labi samaisa, tad pievieno 2 ēd.k. krējuma un atkal samaisa. Piesijā miltus (mīklai ir jābūt kā labam biezam krējumam) un pašās beigās iemaisa sodu. Ļauj pastāvēt kādas 20 min, tad lej ietaukotā veidnē, kas ir izkaisīta ar mannu vai rīvmaizi, pa virsu nokaisa ogas un ābolu, kas ir sagriezts mazos gabaliņos un apviļāts cukura-kanēļa maisījumā. Pārlej ar olas mērci( olu sakuļ ar otru pusi cukura, cieti, ēd.k. krējuma). Cep līdz gatavībai.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Es šito pīrāgu cepu tad, kad ir palikuši pārpalikumi no krējuma un margarīna vai sviests jau sāk bojāties... proporcijas var izvēlēties kādas pašam patīk jeb, kas ir uz to brīdi mājās.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
lionese | 21/06/2012 17:54
ar tiem miltiem gan ir par daudz...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas