Ielogoties
Reklāma

Saldās maizes

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 04/09/2010 08:05
Recepte lasīta 6705 reizes
Recepte saglabāta favorītos 37 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- saziedējusi baltmaize
- ola
- 2 ēd.k. cukura
- 1/4 tēj.k. kanēļa
- 1/2 gl piena
- eļļa cepšanai
Pagatavošanas process:
Olu sakuļ ar kanēli un cukuru, pievieno pienu un kārtīgi izmaisa. Saziedējušo baltmaizi iemērc no abām pusēm piena-olas maisījumā un cep brūngani kraukšķīgas no abām pusēm eļļā.

Ēdamas gan siltas, gan atdzisušas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 15

2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
pienene47 | 08/07/2011 15:55
šitās arī es cepu... ātri un gardi
olita112 | 05/09/2010 15:58
... vot, šitā mana vecmamma taisīja... vecā pavārgrāmatā lasīju, ka tos sausot par ,,nabaga bruņiniekiem,,..:)
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas