Ielogoties
Reklāma

Saldie kabači

Informācija
Autors: braiducce
Visas receptes, ko publicēja braiducce
Recepte publicēta: 06/08/2010 21:50
Recepte lasīta 12055 reizes
Recepte saglabāta favorītos 34 reizes
Komentāri: 5
Izejvielas un to daudzums:
- kabacis
- 1l ūdens
- 2 glāzes cukurs
- 2 paciņas vaniļas cukurs
- 40 grami citronskābe
- citrona šķēle
Pagatavošanas process:
Kabačus nomizo, izņem mīkstumu, sagriež gabaliņos, burkas apakšā liek citrona škēli pa virsu kabačus. Uzlej vārošu ūdeni, patur10-15min., ūdeni nolej, liek atkal vārīties + cukurs + vaniļas cukurs + citronskābe. Uzlej kabačiem, aizvāko, apgāž otrādi, ļauj atdzist.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Man teica, ka garšot var pēc 3 dienām apmēram, tad savus ar nogaršošu. Garšo pēc ananāsiem, man vismaz degustējot tā likās.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
ingr | 06/08/2018 15:18
Gribat ananasu garsu, tad udens vietaa vajag veikala ananasu sulu.Izklausaas, ka nevajag karseet.Es kirbi taa taisu.
aha277 | 15/09/2013 10:42
... liekas, ka kaut kas tajā receptē nav līdz galam uzrakstīts... un tiešām nevajag karsēt???
ingucis23 | 09/08/2013 15:29
cik daudz kabačus likt burkā pusi vai pilnu?
siicis10 | 11/08/2011 09:17
Esmu taisījusi ar cidonijām un arī ar aličiem, arī labo garšo...
ingucis23 | 09/08/2013 15:56
cik jaliek burka?
versija | 19/08/2010 18:45
Vai ir jau nogaršoti???
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas