Ielogoties
Reklāma

Bučas! / 40

23/09/2018 21:16 | Diskusija lasīta 3763 reizes
Bučas!
 Pirmo skūpsta autoru nevienam pagaidām nav izdevies identificēt.
 Tomēr pirmo reizi par skūpsta nozīmi sāka aizdomāties Platons. 
 Rezultātā Platons izvirzīja skūpstīšanās teoriju.
 Senos laikos cilvēks bija noformēts kā apaļa bumba.
 Viņam bija četras rokas, četras kājas un divas galvas: gan vīrieša, gan sievietes.
 Tā bija vienota radība, kas bija ļoti augstprātīga.
 Tādēļ dievs Zevs sadusmojās, un par sodu sadalīja to divās daļās – vīrietī un sievietē. Un tikai ar skūpstu, saskaņā ar Platonu, tā savienojas vēlreiz. Tomēr, neviens tā īsti nezina, vai skūpsts sākotnēji bija pazīstams kā komunikācijas veids vai jūtu izrādīšana divu mīļotu cilvēku starpā.
Atbildes (43)
12 3
17/04/2020 18:21
Bet lizettte pareizi piektdienim "ieknieba".. jo ēterā, tas viss savadāk, pat ne visi gatavi..šo izlocīt kameras priekšā. Pat nespēju iedomāties piektdieni ..tamī sitiācijā, kad viņam liktu šo atkārtot - "mäna mo/u/te.." -  šlagbaums nav priede uz ceļa jeb skats no malas. Lūk neziņa un knitelēšanas pulciņš..aga nav tamborējis bērnībā ar smalko motoriku.
P.s. Ceru ka ietrāpiju DiskuOnkas tēmā ar dalītājzīmi;)
0 0
17/04/2020 18:44
Skaisti, varētu pat šo bučas tēmu atdzīvināt..jo neviens tak pat īsti nezina, vai skūpsts sākotnēji bija pazīstams kā komunikāciju veids.. :))) nespēju atturēties..:)))))
0 0
17/04/2020 22:36
Neiet runa par citu.. Bet Šodien..kad acelti piketi un cita vārdu brīvība .. tv net pauž kādu sāpi.."Turklāt pie Saeimas liegts novietot arī ekrānu, kurā pašvaldību vadītāji un iedzīvotāji virtuāli varētu paust savus uzskatus. Tas, manuprāt, ir būtisks demokrātijas ierobežojums, " sacīja Dimants." .. piekrītu, ko tad vairs pat uzklausīt un atbildēt nespēj pat virtuāli..o’ šitas labs.. no tā pat sanāktu labs spaghetti..ko tīksmi mīļotam uz ausīm kārtu..un šis man ..še tev plocki makaroni ar desu un sieru..toč rupeklis kārtējais ;)
0 0
12 3
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas