Ielogoties

Ķirbju zupu gribu, bet recepte pazudusi... / 20

11/02/2016 20:16 | Diskusija lasīta 2854 reizes
... palīdziet atrast recepti... jo vairāk, jo labāk... ;)
Būšu pateicīga, par katru recepti. :)

P.S. receptu sadaļā neatradu gribēto! :(
Atbildes (40)
1 2
11/02/2016 20:37
zardelj maiziites esot eksalenta lieta...
0 0
11/02/2016 20:38
es tak teicu, ka man taa tedra nepatiik)... vecaa zupa__
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

11/02/2016 20:39
oderīt Tu? :)
0 0
11/02/2016 20:40
... es sjogad kjirbi uz balkona audzeesju..(parada tedrai meeli)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

11/02/2016 20:41
Ja izaugs tik liels, ka Bergmanis priekš pārvietošanas jāsauc? Ko tad?
0 0
11/02/2016 20:43
nea..bus mazs, taads kas par 1, 5kg lielaks neaug..(atkal rada tedrai meeli)
0 0
11/02/2016 20:43
..a, ko??/... Bergmanim nav ne vainas)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

11/02/2016 20:48
Tad šo svaigā veidā ēdīsi? Ķirbi... ne Bergmani:)
0 0
11/02/2016 20:49
kjirbim svaigaa veidaa nav ne vainas..tik daudz nevarieeest... a, Bergmani vareetu visaados veidos...
0 0
11/02/2016 20:50
lab, miiljaa tautas draudze, man straadat jaiet... a, kad buusju maajaas... visi jau gulees, zupi saeedusjies... eter, cjauuu)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

12/02/2016 17:20
Un mana piebilde jau 2. dienā:) Pašās beigās tač kausētais siers jāpievieno. Nu gan viss.
0 0
12/02/2016 17:48
A man vēl ir ķirbju gabaliņu kompota recepte... mmmmmmm... feins.  
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

12/02/2016 19:04
Var taču pats variēt un izdomāt, cik grib! Kļūdīties ir ļoti grūti.
Man vislabāk garšo tā: katliņā apcep burkānu, sasmalcinātu sīpolu, paprikas gabaliņus-- vispār visu, kas garšo, -- kādu laiku pavāra, tad liek klāt ķirbja gabaliņus un tādas garšvielas, kādas nu garšo (melnie un paprikas pipari, drusku čili... var kariju, ja garšo, utt), var pieliet sasmalcinātu tomātu konservu..brīdi pavāra un sablenderē. Pārbārstīt var gan ar zaļumiem, gan smalcinātiem riekstiem, gan sēkliņām... Daži beigās pielej saldo krējumu, daži pieliek vēl kartupeļu gabaliņus, bet es tā nedaru.
Var, protams, neblenderēt, bet atstāt gabaliņos. Lai Tev labi garšo!

p.s. Interesanti tas, ka liekas, neviens nav ievērojis, ko te autore vispār lūgusi: nevis kārtējās intelektuālās pašizpausmes, bet reālas receptes!!
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

12/02/2016 19:06
Sorry- Tedra tomēr ir pamanījusi, ko autore te no citiem gaida, bet viņa, šķiet, ar savu zupas recepti (līdzīga manējai) te  ir viena no vienīgajām.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

12/02/2016 19:08
beatrixyx, labi, ka ievēroji:)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23420

12/02/2016 19:09
Atkārtošos, bez žāvētās gaļiņas šitā zupē man nesmeķē... Atliek tikai vārīt, viss jau uzrakstīts.
0 0
12/02/2016 19:11
1x pamēģinaju..tikai bez sīpoliem..izmetu..kas ar ēdienu gadas reti, pa praktiski nekad..
un vispār zupa ir tad ja ir redzams KAS tur ir..blenderejumi ir biezenis..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

12/02/2016 19:17
Ir termins- biezzupa. Kas vienam neēdams, citam- delikatese.
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 1351

12/02/2016 20:16
Es kausētā siera vai saldā krējuma vietā lieku Filadelfijas sieru. Un var jau vēl iemest kādu sagrauzdētu bekona šķēli.. Zupa ļoooti garšīga.
0 0
13/02/2016 09:46
jāvāra tāda zupa, lai nedēļu isturētu!darbā iedo, ta varbūt vakarā jau skāba!
0 0
1 2
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas