Ielogoties
Reklāma

kas sēž tautas krēslos, labs jautājums, kam tiek krēsls un tautas nākotne!

18/02/2017 00:25 | Diskusija lasīta 1742 reizes
tautas krēslos sēž pidari un lopi, tautas apkāsēji, kas kalpo trešā reiha turpinātājjiem!varbūt ne visi, bet valdība veido likumus, lai savu tautu lēnām sūtītu uz kapoem!mums tagat jauni okupanti!manā nozīmē okupants ir fašists, vai komunists!ja jūs atbalstat fašizmu ukrainā, ta jūs esat komunisti!nozīme viena!trešais reihs pēc kara sāka kalpot nato spēkos!avganistānā tika veidoti grupējumimi pret krievijas armiju!tie tagat ir igil kaujinieki!a veidojusi vašintona!nato ir veidota lai iznīcinātu parastos iedzīvotājus!valdība pieņēmusi likumu, ja pilnā gamburgers nošauj vai nosit parastos iedzīvotājus, viņu nesoda!latvijas valdība atbalsta fašizmu visspār!latvijas valdība pieņem likumus, lai apjātu tautu līdz pēdējam!a karam sākoties, var griest rīkles!takā baidaties, okupantiem droši var griest!
nato karaspēku un pamatu veidojis trešais reihs!kapēc tā saku, viņi jau ir iznīcinājuši, 3 reizes vairāk par hitleru un staļinu!es jūs apsveicu, kā valsti, kas dzīvovo fašizmā, bet demokrātiskā, un atļauj savu tautu lēnām nogalināt!jūs esat lohi, varat neapvainoties!
Atbildes (1)
18/02/2017 01:02
mani jau nesatrauc, ka nevarat ko bilst, ieb es izdomāju, tikai nesakiet man vēlāk, ka es teicu taisnību!jūs jau man vēlāk neko nepateiksiet, es jums arī ne!es jau nesatraukšos, kad te sāksies karš!parasti pirmos iznīcina mierīgos iedzīvotājus!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas