Ielogoties
Reklāma

Divu ķermeņu vilkme un kaisle uzbudinās festivālā “Erots”!

11/01/2019 14:22 | Diskusija lasīta 1497 reizes
Dzirksteļojoša kaisle un starp partneriem plūstoša seksuālā enerģija ir striptīzdejotāju dueta “Foxy lix” šova pamatā, ko jau 15. un 16. februārī varēs izbaudīt festivālā „Erots 2019” Ķīpsalā. Tieši “Erotā” piepildās sieviešu un vīriešu slepenākās vēlmes!
Atbildes (5)

Tēmas: 96
Ziņas: 424

11/01/2019 14:22
Vācu mākslinieks Paul Geeman norāda, ka duets savos priekšnesumos rosina skatītāju iztēli un ļauj vaļu katra fantāzijai: “Laikā, kad cilvēki masu saziņas līdzekļos tiek pārpludināti ar tiešiem seksuāliem stimuliem, mēs darbojamies pretēji un piesaistām uzmanību ar kaislību un autentisku divu cilvēku pievilcību.”

Ikdienā Paul un Russlana ir parasts pāris, kas slēpj divkārši slepenu dzīvi vakaros - kļūst par afrodiziaku* kā sievietēm, tā vīriešiem. Russlana Rassiva dejo jau 12 gadus, bet Pau Geeman l ir profesionāls dejotājs sešus gadus. Viņš divus gadus ir vadījis striptīza aģentūru, bet tagad viņi kopā darbojas kā duets "Foxy Lix". 

Mākslinieku veiksmīgākie striptīza priekšnesumi ir radušies iedvesmojoties no filmu tēliem – noslēpumainie un bīstamie Smita kungs un kundze, supervaroņi Betmens un Kaķsieviete, kā arī pakļāvīgā Ana un dominējošais Grejs no Greja piecdesmit nokrāsu triloģijas. Viņu ievērojamākā uzstāšanās bija Berlīnes erotikas izstādē “VENUS”. Ar saviem karstajiem šoviem viņi uzstājas arī nūdistu un hedonistu klubos.
0 0

Tēmas: 96
Ziņas: 424

11/01/2019 14:23
Nojauc seksualitātes robežas!

Festivālā “Erots” baudi neaizmirstamus šovus, izmēģini lomu spēles, sajūti vēl nebijušas emocijas, atklāj savas apslēptākās vēlmes un ļauj tām vaļu! Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai.

Ķīpsalas hallē vienlaikus kaislīgiem un pavedinošiem TOP mākslinieku priekšnesumiem un stiptīzšoviem, varēs izvēlēties un iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās higiēnas un labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes iegādājies “Biļešu servisa” kasēs (www.bilesuserviss.lv) visā Latvijā un bezrindas.lv. Biļešu cena – 15 EUR, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

Erots 2019” norises laiki:
15. februāris 20.00–03.00
16. februāris 18.00–03.00
Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Bellevue Park Hotel Riga”. Informatīvais atbalstītājs – kokteilis.lv.
Seko līdzi festivāla jaunumiem: www.erots.lv, www.facebook.com/ErotsLV/ un www.draugiem.lv/erots.lv/
Ieskats pāra šovprogrammā:
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3791

11/01/2019 16:51
bus kada sadomazohiste, kas ies uz so pasakumu?
0 0
11/01/2019 19:34
roderiks, es nee.., kaa saka, vienreiz 100gadee var paskatiities, i pietiek. Ja godiigi ..leetaak paskatiities pornograafiju.., nekaa divi seksiigi zaķi onanee! ; vai reklamee vibromasažieri..; vai varbuut virvees sien un per..mmm, varbuut laastekas laizīt labaak.., bet ok, erotisko veikalu segments it kaa jaa. Ja veelas apmekleet intiimaaku gaisotni.., nu varbuut, ka muusu dziives liimenim atbilstoši un Nenotrulinaas viiriešus un visus zaķus!
P.s. patiesiibaa Saeimas locekļiem buutu veseliigi aiziet, un dzimumveseliibas maaciibu pamaaciities, it sevišķi demograafijas lietu uzlabotaajam!
0 0
11/01/2019 21:17
..ups (protams ne UPS serviss), bet tas tak uz kultūras pasākumiem attiecināms. Nu.., laikam telpas vaina, nav noieta, tad uz ātro .., ka tik izmaksas nosedz.. Ne uz Erotu vairs, ne uz koheju.."pūt un velc līdz dzirkstes lec..ehh"!:)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas