Ielogoties
Reklāma

Vīrietim ir tiesības uz brīvību! / 40

24/07/2017 03:43 | Diskusija lasīta 5323 reizes
Beidzot esmu izlaists no pagraba, lai arī ar liegumu tuvoties ledusskapja virzienā, divas reizes sutkā tieku pie karstas tējas. Tāds liegums man par sodu, ka esmu apēdis visus pagrabā ietaupītos pārtikas krājumus ziemai un no pagrabā pavadītā, mazkustīgā dzīves stila, esmu pieņēmies svarā par 25kg.: jaunu ancuku viņa (nežēle tāda) man netaisoties pirkt, ar ko arī pēdējā gaitā viņa esot iecerējusi mani izvadīt!

Mana brīvība nenāca man viegli, bet grūtības pārvarot un pēdējās cerības iedvesmots, es sasniedzu mērķi būt brīvam.
Manas brīvības plāns tika kalts pakāpeniski soli pa solim:

1. Uz tupeņu maisa ar brikešu ogli, lieliem un melniem burtiem uzrakstīju: "Brīvību pagraba moceklim SOS!", ko uzkabināju uz grābekļa kāta un izbāzu caur pagraba vēdlogu, kas plandošs kā karogs pavēstīja sabiedrībai par manu smago likteni. Uz ko tuvāko māju iedzīvotāji, mani kaimiņi un garāmgājēji sacēla lielu traci ar manas atbrīvošanas masveida pieketu, kurā tika pieaicināti TV ziņu mēdiji, preses žurnālisti un dzīvnieku aizsardzības dienests.
Viņai (tai nežēlei- manas brīvības atņēmējai) šāda masveida pasākums iesākumā ļoti iepatikās- vairākas reizes dienā viņa pārģēbās, katru rītu skrēja pie friziera un masiera, cepināja savu miesu solārijā, kosmetologs taisīja viņai meikapu un sadurstīja ar botoksu visās iespējamajās vietās, ... lai viņa varētu pozēties smuka TV kameru prožektoru gaismā un slavenu fotogrāfu priekšā, tā sniedzot intervijas preses žurnālistiem. Tā tas turpinājās vairākas diennaktis, līdz viņas mīļākais (labsirdīgs cilvēks) par mani iežēlojās, lai drosmīgi viņai uzsauktu: "Ja tu neizlaidīsi to nabagu no pagraba, tad es tevi pametīšu!"
Tikai vīrieši ir spējīgi būt tik solidāri cīņā par sava dzimuma brīvību.

Es atvainojos- mans karstās tējas laiks, ko es, kā jūs saprotiet, nevaru palaist garām. Iemalkošu tēju, lai saņemtu spēkus rakstīt pēc īsa brīža.
Atbildes (42)
12 3

Tēmas: 2
Ziņas: 3792

31/07/2017 12:55
Man gan nepatik ne verot, ne but noverotam, bet dazi kaut kada veida mak panakt, ka, gribot negribot gribas skatities uz vinu izdaribam, pat tad, ja tas, ko vini dara, nepatik.
0 0
31/07/2017 22:43
... bet kur rodas tādi dunduki, kas neko negrib saprast, maļ tikai vienu un to pašu desmit variantos, un nemaz nedzird ko viņam saka...
0 0
12 3
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas