Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 5920

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 382811 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

20/01/2018 21:52
jau nesen stāstīju - ir ledusskapja saldētava un atsevišķa saldētava: rudenī abas pilnas līdz lūpai ar dārza, meža un purva ražu. Vēl jāņem vērā, ka šis tas tiek ielikts puiku un mūsu abu vecāku saldētavās.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 5346

20/01/2018 22:00
Dažkārt es prātoju, cik saprātīgi no izmaksu viedokļa ir turēt mēnešiem saldētavā dažādas lietas. Ir, ko veikalā var nopirkt jau saldētā veidā pa saprātīgām naudām un vai atmaksājas elektrības rēķins par papildus saldētavu
0 0
20/01/2018 22:00
nu jums, piektdien, jau tur baigā brandža..skaitliski
0 0
20/01/2018 22:03
vesp, tur tev ar taisnība... bet ir lietas, ko tomēr nenopirksi... kārbiņa ar sviestā ceptām gailenītēm, brūklenes kūkām, uz balkona audzētie zaļumi... a, tā jau pa lielam veikalā jau var dabūt visu... ups, un ir reizes, kad baigi ātri vajag-a, uz bodi ta uzreiz tā neskriesi
0 0
20/01/2018 22:08
Ja saldētava pilna un peļu noliktavā ar ko var atras, un pagrabā ar vēl pār pārēm, tad uz veikalu šad tad var nedoties principa pēc..kaut ledusskapī caurvējš!!
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

20/01/2018 22:09
bet uz pavasara pusi, kad tie meža/purva dārgumi iet mazumā, tak saliek pārpalikumus ledusskapja saldētavā, atsevišķo saldētavu iztīra, izvēdina un izslēdz.
Gārsiņ, cik nu tās brandžas, galvenais tā vēlme katru brīvu brīdi vandīties pa mežiem.
0 0
20/01/2018 22:10
..pagrabs man ir, bet tur tikai vienu reizi esmu bijusi... tā nu šis tur tukšs stāv, varu kādam izīrēt, ja vajag
0 0
20/01/2018 22:12
piektdien, tu varētu sāk herbārijiem pievērsties... tad tas saldēšanas process atkritīs
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 5346

20/01/2018 22:15
Kad pārvācos no viena ledusskapja uz otru, sapratu, sēnītes salst ne pirmo gadu, vel šis tas jau aizmirsies, kas tas ir   Vienīgais, kas reāli tempā izlietojas ir ievziedu pirtsslotas un tās tāpat visam gadam nesasaldēt. Pārējo visu Promo var nopirkt
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22951

20/01/2018 22:20
piektdienis | 20.01.2018. - 21:17:03

Tad jau Tu runā par žāvētajām Rubeņu astēm? Nūūū... tās labak nolikt tālāk kā roku stiepiena attālumā
0 0
20/01/2018 22:20
..man ar bijušas kastītes, kur nevaru atšifrēt, kas ta tur sasaldēts... kaut kas dzeltens, kaut kādi oranži krikumiņi pa vidu... tad ar metu prom, ko ta nu tur atsaldēs un ta brīnīsies...
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

20/01/2018 22:21
 protams, visu var nopirkt.
Tomēr tām pašu lasītām dzērveņogām, kuras tagad izņemu no saldētavas un sniedzu vecākiem, ir pavisam cita vērtība.

jap, beata, par tām.
0 0
20/01/2018 22:21
Beat, izbeidz te tās izvirtīgās runas...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22951

20/01/2018 22:32
Jā, nopirkt jau var visu, bet pašu lasīts vai no pašu dārza ja ir... grēks nesasaldēt. Tās pašas zemenes, man visas kā nomērītas un sasaldētas katra pa vienai. Lai šampanieša glāzē smuki izskatas. Pirktās ir visas pļekainas. Un, kā teica Mairita Solima, ja tirgū var nopirkt baravikas, ražas laikā, pa3 eiro un sasaldēt, kāpēc japērk saldētās pa 30eiro/kg
Un, ja es varu porcijās sasaldēt buljonu un ātri pagatavot vakarā zupu kādu vēlos, kāpēc nesasaldēt? Jeb, jau gatavu zupu sasaldēt porcijās. Tas pats ar karbonādēm- sasaldē jau gatavas, lai tikai jāmet uz pannas. Atnāc pēc darba mājās un ātri pagatavo.
Cita lieta, ja vakara iet garām veikalam un nopērk to ko vēlas. Bet buljons, vienalga, ilgi jāvāra.
0 0
20/01/2018 22:36
bejāttt... kotletes aizmirsi pieminēet
0 0
20/01/2018 22:36
eu, bet tev, token, zemenes pa vienai sasaldētas?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22951

20/01/2018 22:40
Jā, jā... tītara gaļas kotletes. Arī sasaldētas jau panētas kukurūzas putraimos.J
Ja kas, gaļa pirkta no tā paša Sanitex (Promo ). Bet lielā iepakojumā, kuru nav iespējams uzreiz izlietot. Tad nu sagatavo lai var ātri lietot un sasaldē.
Bet, Gaaaarsiiit, beigušās jau.
Zemenes uz paplātes sasaldē smukas un apaļas, vienāda (vidēja) llieluma. Tad lielās, atsevišķi, smukajiem dekoriem un Pavlovas kūkai, bet nestandarta sablenderē.
Daļu sapildu saldējuma trauciņos un iespraužu kociņu
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8541

20/01/2018 22:40
Man arī:)
0 0
20/01/2018 22:41
..ak, ta tomēr bija?..un tik smalki... nja..
0 0
20/01/2018 22:42
tedr, tev ar pa vienai zemenei sasaldētas?... blē..jāpērk saldētava
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas