Ielogoties
Reklāma

Omes Gārsas virtuve... ))) / 5580

14/10/2017 14:30 | Diskusija lasīta 382899 reizes
... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
Atbildes (10485)

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

13/01/2018 21:00
"žāvētas dzērvenes" un "nafig mantu bojāt" (c un c)
es gan ar virtuvi uz Jūs (tikai ar ēdamgaldu uz Tu), bet vai izceltais vārds atbilst uzstādījumam nafig bojāt?
0 0
13/01/2018 21:03
ko tad tādi izmērcēti bus mīksti, a man patik grauzt
0 0
13/01/2018 21:03
liz, nāc nu šu... apskaidro piektdieni, a ta šim ar grūtības ar teksta uztveri)))
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

13/01/2018 21:07
davai, skaidrojiet
Tikmēr uzēdīšu nežāvētas dzērvenes. Tik izņemtas no saldētavas un atlaidinātas, resp. nesasalušas.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17164

13/01/2018 21:08
teku jau teku, gārs!
dzērvenes to dabiskajā stāvoklī ir uzglabājamas salīdzinoši neilgu laiku.mūsmājās tā ir saldētava. saldētava nav bezizmēra, tāpēc dzērvenes svaigā veidā tiek izmantotas slimību profilaksei. savukārt žāvētas dzērvenes ir SALDS našķis
0 0
13/01/2018 21:10
..vo, vo... salds... konču vietā)...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17164

13/01/2018 21:21
tieštā!
vot, piektdieni!
0 0
13/01/2018 21:33
Tie žāvētie augļi un ogas ir gan viena laba lieta
0 0
13/01/2018 21:34
Es esot uzputiga zivju šnicele Cilvēks lielākotiesu pats ar sevi sarakste parunājās un beigās izdarija secinājumus. Iedomājos, ka piedien virtuves tēmai
Zivis kaut ka sakārojas . Nebūs šnicele, bet bus laša steiks. Ja vēls, bet šodien tik viena ēdienreize bijusi, sagribējās ēst
0 0
13/01/2018 21:42
Nē, nu tas gan ir oriģināli:)))
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

13/01/2018 21:52
 aber taisnība - tagad 10-s vakarā lepni ēdīs laša steiku, a mēs skatīsies. Riktīga zivju (precīzāk - laša) šni... t.i. steicene.
 excuse me, - tiem, kas tankā un nesaprot. Pierādījāt tikai to, ka pareizi sapratu un žāvētas dzērvenes nekādi neatbilst sauklim "nafig bojāt?"
(ja saldētava par mazu, vajag lielāku. Ja vēl par mazu - vēl lielāku! utt.)
0 0
13/01/2018 21:54
vai, dies..pat zivju šniceles ir?..eu, bet tas jau tā kā pagodinājums, tik nedzirdēts ..nu..nu... nemāku smalki pateikts... nedzirdēts kulinārais mākslas darbs)

... nopirku mencu aknas... pagājušo reiz sablenderēju ar padaudz vārītām olām, drusku sīpols, sanāca tāds foršs maizes smēriņš... ļooti labs, baltmaizes kukuls aizgāja grabēdams... )
0 0
13/01/2018 21:58
Jūs jau neredzēs kā es ēdu, netracināšu
Ja mencu aknas labas. Bet es neblenderēju. Saspaidu ar dakšu, olas saspiežu caur olu griežamo un sipols klāt. Ņamma! Bet blenderē ar laba ideja. It ka elementāri, bet nebija ienācis prātā.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17164

13/01/2018 21:59
excuse me too-tiem, kas ķiverē, žāvētās dzērvenes nekādi netika sabojātas. savukārt nežāvētās dzērvenes ir cits "ēdiens" pēc būtības. žāvētās ir našššķis. piedāvāju tad nafig nebojāt svaigu gaļu un iekosties tajā no sirds ar visiem (cerams)naturālajiem zobiem.
(kad piektdienis man 50-ajā jubilejā uzdāvinās apartamentus, kur virtuve būs kā mans 3-istabu dzīvoklis, tad arī būs utt)
0 0
13/01/2018 21:59
piektienīt..(sāku nogurt)... nafig bojāt-bij replika uz manu jautājumu-vai ta visu smūtījā taisīsi, kas tagad tā kā tāda modes lieta?... liziņ atbildēja-NĒ, NAFIG BOJĀT!!!!, kā ēdīšot tāpat... visu atsevišķi... gan tās dzervenes, gan tos riekstus atsevišķi... gan to kafiju-piedzers tik klāt, tāpat-pa normālo)))))..euuu, man pirksti notirpa un piere slapja... ble, sajutos kā darbā))
0 0
13/01/2018 22:01
kameron, es ar tā darīju pirmo reiz..un neko, labi... eksperiments(slinkums pie vainas) izdevās...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17164

13/01/2018 22:03
vārds "smēriņš"man smieklīgs izklausās.rimijā nopirku (iespējams, pūres) jāņogu/apelsīnu SMĒRIŅU.bij laPs, neskatoties uz to, ka smēriņšš
0 0
13/01/2018 22:04
man ar..bet kuļinārijas žurnālos parādās... es vienkārši ātrumā nevarēju izdomāt, kā ta lai to masu nosauc... un ta atcerējos šito...
a, vot veikala smēriņi nav trāpījušies)))
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

13/01/2018 22:07
 a re kā jūsu abu skaidrojumi atšķiras...
Labākais tai iepr.lpp. epopejā ir gārsas cerība ka tas viss (valrieksti, dzērvenes un kafija) netika sablenderēts kopā. Vot.
A nafig saldētavu obligāti virtuvē? Mumsīm, par piemēru, ledusskapis ar tam piederīgo saldētavu virtuvē, abet atsevišķā saldētava istabā, ietaisīta iekš koka karkasa a la sienas skapis,  i nepateiksi.
0 0
13/01/2018 22:10
..token, piekasīgs tas piektdiens... ej, tak un uzēd kaut ko..(
bagāto piektdien, vienkāršais proletariāts nevar atļauties šitādas ekstras... ja kas(..buržujs pa saldēšanas līniju...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas