Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 9040

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 324669 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
13/10/2017 15:14
anksa vel losberlap lieto... ? es jau esmu aizmirsis, kas tā tād pa PSRS garšviel Nr 1 :)))))
0 0
13/10/2017 15:20
Psee, tad ta dīvainis!!! Ko ta tu? Zin tik vegetu un maggi buljona kubiņu
0 0
13/10/2017 15:26
a kas ir vegeta... ? tā ir tā garšviel ko pie auksto zup liek ... ? :)))) :)))))
0 0
13/10/2017 15:29
Nezinu kur nu kurš to ber.
Un netēlo
0 0
13/10/2017 15:31
jā, dumpit, un neviena zupa bez tās lapas nav iedomājama...
tāpat kā lielākajai daļai jebkas bez sīpola un ķiploka..
0 0
13/10/2017 15:33
anksa... tā losber lapa ir lieliska pret kodēm skapī- bet ne zupā :))))
0 0
13/10/2017 15:34
Tieši tā arī gribēju rakstīt... ja ne katrā, tad gandrīz katrā zupā un šormērcē tā lapa peld.
0 0
13/10/2017 15:35
Bet tu to vegetu vari pamēģināt arī uz mannā uzbērt ;)))) varbūt štimmē
0 0
13/10/2017 15:38
dump varbūt Tavā skapi kodes mājo, es tādas neesmu redzējusi nekad..
tik dzirdejusi..tādas parasti esot tur kur glabā vecas lupatas  ..
0 0
13/10/2017 15:42
uz mannā :))) :)))))) es i beigc :))) :)))))) da zinu zinu es i vegetu i buljonus ( tik neaizraujos ) bet tā losberlappa gan nekam neder :(
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17942

13/10/2017 15:47
Anksa, vai kādu taukvielu pie cepšanas arī lietoji, un kā liki iekš krāsns, tikai tas cepampapīrs apukšā, vai sacepumam vēl ko virsū sedzi?
0 0
13/10/2017 15:50
nē nekādas taukvielas tur jau no šķinķišiem pietiekami iztek..un pa virsu nekā..
plīts ieslēgta režīmā, kad cepas no augšas un apakšas
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17942

13/10/2017 15:54
Paldies, Anksa!
0 0
13/10/2017 16:02
friina... a kas tas tiko kā bija ... ? Sieviete un ar plīti neprot manipulēt :))) :)))))
0 0
13/10/2017 16:22
Es gan sakrautu sierus un saldos krējumus pa virsu:)))..nu zinu, ka nav labi, nav..:)))
0 0
13/10/2017 16:25
labi vai nelabi, šai gadījuma tas visu sabojātu..un pat ja ēstu sīpolus un ķiplokus ši būtu tā recepte kur neliktu
0 0
13/10/2017 16:36
Mjā... es laikam arī kādu kreim... A kāda jēga tad to sauso lozberlapu cepināt?
0 0
13/10/2017 16:42
labi smaržo un kamer cepas iekrit iztecējušajā sķidrumā tātad dod garšu priekš kam tur krējums vispār nesaprotu..
0 0
13/10/2017 16:44
Es tas lapas sakarā... kur iemērkt... ;)
0 0
13/10/2017 16:44
rit | 13.10.2017. - 16:36:21

Mjā... es laikam arī kādu kreim... A kāda jēga tad to sauso lozberlapu cepināt?

:)))))) :))))) :))))))))) :)))))))))))
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas