Karbonādes ir konkrēti gaļas gabali no kautķermeņa, t.sk. kakla karbonāde. Pēc tam dari ko gribi ar tām, cep, grillē vai sautē. No kakla karbonādes sanāk labs, paliess cepetis.
Gaļa paredzēta rīt/parīt visiem ņemšanai līdz uz darbu. Es karbonādes gaļu taisu pa savam: izklapēto gaļas šķēli lieku 3x olā ar pienu un 2x miltos. Tad uz pannas aprauj brūnu garoziņu un kārto sautējamā traukā, pa vidu starp gaļas gabaliem ieliekot sviesta piciņu. Trauku ar kārtīgu vāku virsū sautēju cepeškrāsnī. Sanāk mīklā cepta sulīga, mīksta karbonāde.
00
08/10/2017 23:23
..izklausās dikti garšīgi... lab, ka atkal sev kotlešdienu uzsaucu, tad vismaz tā mierīgi varu šito lasīt... )