... labi noturēts latvijas lielopa gaļas steiks... izsmalcināts vīns... maltīte bez laba vīna... ir tikpat kā skaistule bez vienas acs... to ne es... to šefpavārs))))
... ir ļoti pat gaumīgi!!))))... un piedzert, ko?... kefīriņu?
00
24/08/2017 14:23
Ak vai, cik daudz es nezinu par ēdieniem... ne par ilgo fermentēšanu (ir svarīgi, kā nosauc procesu ), ne par darba lopiem vai ēdamām čībām Tīri vai sakaunējos... jāiet kursos pie kādiem smalkiem pavāriem
ja pūdēšanu nosauc par fermentēšanu, tad tak tas izklausās smalki uzreiz gribas atšaut mazos pirkstiņus... kājām ar, ja tik zandales netraucētu
00
24/08/2017 14:31
Ahāa, ja man vasarnīcā izslēgtā ledusskapī aizmirsusies biezpiena paciņa, tad es varu uz jautājumu - kas, ellē, tur smird??? - lepni atbildēt - zināt, tur biezpiens fermentējies!
kefīriņu laikam nē, vai nu burkānu sulu, jebšu tomātu sulu
Lia, gan jau, ka nebūs kursos jāiet, jo Tu jau noteikti pērc jau atdzesētu gatavu gatavošanai, tas mums, lauķiem, sitā lieta drusku jāpārzin, lai nav patiešām siksna jāgrauž
Tā viš i, Svilpi, medījums garām neskrien un cūķis aizgaldā nekviec, tad nu nākas iztikt ar lielveikalu piedāvājumu... Bet zināšanas nekad par skādi nenāk, visādas situācijas dzīvē gadās...
00
24/08/2017 14:51
Solaris, kad Tu šito visu dabūsi gatavu, tad ieliec lūdzu bildi, man ļoti to gribētos redzēt... nu ar tiem kāju pirkstiņiem.