Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 6420

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332606 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
24/08/2017 13:50
Un kas būs fermā? Ēdīs pusdienas vai lopus baros? 
0 0
24/08/2017 13:52
Noteikti ka sula dzērās no tās lielās krūzes? 
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39435

24/08/2017 13:54
RR..tu kristālbumbā skaties, vai binoklī no pretējās mājas??
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17150

24/08/2017 13:59
... labi noturēts latvijas lielopa gaļas steiks... izsmalcināts vīns...
maltīte bez laba vīna... ir tikpat kā skaistule bez vienas acs... to ne es... to šefpavārs))))
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39435

24/08/2017 14:04
nu protams, ko tad mēs te ..plebeji ar saviem kāpostiem un tomātu sulu..  
/aiziet kaisīt pelnus sev uz galvas..
0 0
24/08/2017 14:08
labi noturēts steiks... tas i kā?   Bišku iepuvis, lai mīkstāks? 
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17150

24/08/2017 14:10
)))))))tur tak kāposti arī ir... un sula no tomātiem
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

24/08/2017 14:16
lia, nogatavināts, nogatavināts!!!
zini cik ilgi zaķi, kurš ir medījums, nogatavina, tipa gaļa fermentējas?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17150

24/08/2017 14:17
mīksts... sulīgs... kad gluži vai mutē kūst... nu jūs, sapratām, nav kā čība, kuru žļambāt un nesažļambāt ..no kāda darba lopa)))...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

24/08/2017 14:21
es būt gatavs ēst svaigus ceptus kartupeļus šķēlītēs ar nedaudz sīpola piejaukumu, ceptu cauraudzīti, un tomātu salātus ar krējumu!

frīna - zem ’’kam’’ var pabāzt abas dzimtes, zem ’’kurai’’ - tikai sieviešu... man vienalga, kas ir pavārs, ka tika labi garšo.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17150

24/08/2017 14:23
... ir ļoti pat gaumīgi!!))))... un piedzert, ko?... kefīriņu?
0 0
24/08/2017 14:23
Ak vai, cik daudz es nezinu par ēdieniem...    ne par ilgo fermentēšanu (ir svarīgi, kā nosauc procesu  ), ne par darba lopiem vai ēdamām čībām   Tīri vai sakaunējos... jāiet kursos pie kādiem smalkiem pavāriem 
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39435

24/08/2017 14:26
ja pūdēšanu nosauc par fermentēšanu, tad tak tas izklausās smalki uzreiz gribas atšaut mazos pirkstiņus... kājām ar, ja tik zandales netraucētu
0 0
24/08/2017 14:31
Ahāa, ja man vasarnīcā izslēgtā ledusskapī aizmirsusies biezpiena paciņa, tad es varu uz jautājumu - kas, ellē, tur smird??? - lepni atbildēt - zināt, tur biezpiens fermentējies! 
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

24/08/2017 14:32
kefīriņu laikam nē, vai nu burkānu sulu, jebšu tomātu sulu

Lia, gan jau, ka nebūs kursos jāiet, jo Tu jau noteikti pērc jau atdzesētu gatavu gatavošanai, tas mums, lauķiem, sitā lieta drusku jāpārzin, lai nav patiešām siksna jāgrauž
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 3843

24/08/2017 14:50
Tā viš i, Svilpi, medījums garām neskrien un cūķis aizgaldā nekviec, tad nu nākas iztikt ar lielveikalu piedāvājumu...    Bet zināšanas nekad par skādi nenāk, visādas situācijas dzīvē gadās...  
0 0
24/08/2017 14:51
Solaris, kad Tu šito visu dabūsi gatavu, tad ieliec lūdzu bildi, man ļoti to gribētos redzēt... nu ar tiem kāju pirkstiņiem.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22905

24/08/2017 14:56
svilpis | 24.08.2017. - 14:21:08

es būt gatavs ēst svaigus ceptus kartupeļus šķēlītēs ar nedaudz sīpola piejaukumu, ceptu cauraudzīti, un tomātu salātus ar krējumu! (c)

Ak, Svilpi, Svilpi!
Es savu pusdienu kārbiņu mājās aizmirsu... grūti man to Tavu aprakstu lasīt.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14533

24/08/2017 15:18
man tikpat grūti lasīt, jo visu to tākā gribas, taču laikam šodien tas paliks kā nepiepildīts bērnības sapnis... :(
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas