Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 6200

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332662 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)

Tēmas: 0
Ziņas: 8540

21/08/2017 21:28
Nez vai kas gardāks ir par aļņa vai brieža gaļu no meža nākušu. Kāds tur fui var būt:) Ai, piedodiet dabas draugi.
0 0

Tēmas: 26
Ziņas: 7131

21/08/2017 21:30
Man patīk tītargaļa un es lietoju gan.
Vienā pavārmākslas raidījumā Valsts tiesībsargs ( nu kā ta nu bij vārds, aizmirsu ) kopā ar Roberto Meloni gatavoja tītargaļas kotletes. Pusi uz pusi tītargaļu un teļa gaļu. Un pārsimts gramus Dor Blue sieru. Un vairāk nekādas garšvielas un nekādas piedevas. Sanāk fantastiski garšīgs ēdiens. Tagad tādas cepu ik pa laikam. Bet, tas siers jau arī na ļubiķeļa. Tas jau arī vienotram smird un ar piegaršu...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14537

21/08/2017 21:30
////Vienigais ko edu ir vista un cuka//// ... šito meiteni var ņemt, šitā ir veselīga :)
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 412

21/08/2017 21:30
Varbūt vaina pavārā ne gaļā?
 Esmu ēdusi bebra desu-izcila. Skapī plauktā man labi stirnas konservi.
0 0
21/08/2017 21:31
Sviesta kjirbja, seleriju biezenis ar nedaudz saldā krējuma.
0 0
21/08/2017 21:51
Esmu cepusi bebru. Cepu un vemu, cepu un vemu.. ar visam vatem deguna.. (izcepta tika noesta un slaveta... fuuu). Milestiba pret edaju bija lielaka ka pasas passajuta. Jauna un duma biju. Ar mednieku vairs kopa nekad nedzivotu. Lai pats to galu tad taisa un ed.
0 0
21/08/2017 21:55
Varbūt vaina pavārā ne gaļā?



Tas visas nianses jau svaiga gala jutamas. Nu nevajag censties pieradit, ka garsu nejutiba ir visu mers.
0 0
21/08/2017 21:56
nu, redz, kamerona azbesta vecene ..mani nevarētu piespiest cept to bebri... ne tad, ne tagad...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39441

21/08/2017 21:58
cacas!!
0 0
21/08/2017 22:03
Ja. Cacas.
0 0
21/08/2017 22:03
..nēnu, ja man iedod gaļas gabalu... smuku gabalu, bez kaut kādām plēvēm, driskām, kauliem, spalvām, ... bet tādu karbonādveidīgo vai maļamo, tad lūdzu... un vēlams, pat neteikt, kas tas par zvēru, bet paziņot, ka tas lūk-medījums... tad NOOOUUU problems...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14537

21/08/2017 22:05
riktīgas cacas...
0 0
21/08/2017 22:07
Ja garsa... kaut ka ta ari varetu but. Bet nu justu tapat, bet tad varbut ne tik traki. Vismaz otram vieglak uztaisit butu  pate tapat neestu, jo TO piesmaku jutu jebkurai galai, kas nav cuka un vista  labi neatdzesetu galu, kas tada vel silta ar spalvu sviluma smaku labak vispar man neradit...
p.s. ar visy to, ka laukos augu un cuku beres bija normala ikdiena.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14537

21/08/2017 22:09
... ja par bebrīti, tad, manuprāt, šitais lops cepams svaigā veidā nav gan... esmu tikai vienu reizi(no daudzām) garšīgi pagatavotu ēdis - uz restēm grilā ceptas kokletes(drusku cūķis klāt) marinētas, jeb apslacītas ar sarkanvīnu... tās bija riktīgi labas...
0 0
21/08/2017 22:11
..tāpēc, ja zinu, ka mēdījums-ta uz nakti etiķūdenī iekšā... un, vēl noleju un pamainu... man tā  liekas, ka tas tā kā manam sirdsmieram, ka tās smakas noņem...
jā, un svilpi palasot... tas ar kā likums, kādu mājas cūkas kusaku piemalt, ja kotletēs... kaut vai speķīti, pat kūpinātu...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14537

21/08/2017 22:12
nu kur var murkšķet niekus par tām piesmakām... tās ir tikai neatdzesētai(nenogatavinātai) un riesta laikā medītai, pārējā laikā gaļa kā gaļa, bez jebkādām piesmakām
0 0
21/08/2017 22:15
svilp, tev vecs deguns... tu vairs smaržas tik labi nejūti
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14722

21/08/2017 22:16
tāpēc es arī tiem meža mošķiem labāk ar lielu līkumu laižu:)))
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14537

21/08/2017 22:17
īstenībā man jau viss ir palietots, bet nejūtas, ka maņas būtu kļuvušas knapākas, es pat teiktu, ka tās ir kluvušas jūtīgākas ... gandrīz visas :)
0 0
21/08/2017 22:24
shnabis... ( daudz ) pat nezinu ar lieliem burtiem, vai ar maziem ...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas