Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 5540

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332850 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

18/08/2017 10:13
2 ceptas olas ar gaļu, tomāti želejā(no veikala) kafija, rupmaize
0 0
18/08/2017 10:26
mums ar te jau pasen konservu cehs nestrādā ..un es pati nekad neko neesmu konservējusi un netaisos to darīt..gadās pa fiksajai zaptei..
veikalā marinētie gurķi man garšo labāk un kopš ir tie spilvas saldskābie..ņamm.
šorit bija auzas ar saldētam upenēm
0 0
18/08/2017 10:29
anksa... kā tu bez putaplasta ? :))) :))))
0 0
18/08/2017 10:30
Un vispār... derevnja sen nav dzirdēts. ka tik nav to vīna mucu atmūķējis vaļā :))) :)))) :))))
0 0
18/08/2017 10:33
ka tik kamerona neienāk virtuvē :))) :))))
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

18/08/2017 11:00
kā reizēm pietiek ar pāris burtu maiņu, lai smaržīgu augu nosauktu par brūnu, sīrupveidīgu masu, ko izbaro govīm... vai cūkām ...
0 0
18/08/2017 11:18
friin, Upeņu lapas ir ļoti laba garšviela kā skābētiem, tā marinētiem gurķiem. Iemetu arī ķirša lapu... kad to kādreiz darīju un arī tagad, kad gadās... Protams, ja nav var iztikt tikai ar dilli, bet tas nav tas.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18910

18/08/2017 12:33
Rit, man upenes nekad nav garšojušas, neēdu, un no lapām arī izvairos. Es lieku dilles, pētersiļus, ķiplokus, mārrutka sakni, sinepju sēkliņas, pēdējos gados arī gabaliņu čilli pipara.
0 0
18/08/2017 12:37
Nuuu... upenes un upeņu lapas nav viens un tas pats. Man gan garšo gan upenes, gan patīk upeņu lapu aromāts.
Tas arī ir tas, kāpēc jāliek savi gurķi, savā versijā, ja nepatīk pirkt bodē. Katram sava gaume.
0 0
18/08/2017 12:41
... nu, pa saldējumam?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18910

18/08/2017 12:41
Manējie bodes produkciju neēd, tikai mani burkojumi cieņā, tā ka nākas katru gadu pa kukni ņemties. Par laimi upeņu, un to lapu ziņā, mums visiem domas sakrīt.
0 0
18/08/2017 12:49
Nav saldējuma.   Varbūt vēlāk... uz bodi.

Man tas ir noiets etaps, friin. Eh... cik desmitu dažādu burku savulaik salikts. Pilns pagrabs bija. Man galu galā trīs veči bija jābaro... Tagad metu mieru.
0 0
18/08/2017 12:53
ritucīt... a, man... a, man ... krietna porcija-puse šokolādes, puse karamelizētais ... ooooo... oooo... ooooo
0 0
18/08/2017 13:15
Jā... vakar ar mazmeitiņu iegājām bodē... tur tas Tavs šok. un karamele par 99... a blakus tādi paši citas firmas pa 72... , bez atlaides un akcijām.
0 0
18/08/2017 13:30
pols klasiskais
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17114

18/08/2017 13:52
sava dārza tomāti, gurķi ar ne sava "dārza"krējumu
brūnais saldējums no tio "palkas"
ļoooooti garšo upenes
0 0
18/08/2017 13:59
rit, tie citi ir uzkulti palmu tauki(kā anksis saka), tāpēc jau tik lēti...
liz, man jau ar tio... bija...
0 0
18/08/2017 14:02
...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17114

18/08/2017 14:07
gārs, es pusi pataupīju nebaltākai dienai, tobiš vakaram
0 0
18/08/2017 14:12
..nē... pirkšu jaunus... palika tik mazākā pusīte no karamelizētā... brūnais vairs nav... a, varbūt kādu citu nopirkšu, sajūta, ka vēl kādas 2-3 dienas vajag, lai saldējumu pārēstos un ta būs miers uz ilgāku laiku...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas