Ielogoties
Reklāma

Kas labs ēdams galdā? / 5460

04/06/2017 15:08 | Diskusija lasīta 332864 reizes
Taisām ēst, sitam klaču. Lamāties nedrīkst.
Atbildes (9104)
17/08/2017 19:43
tā viņš ir Pietuka Krustiņi vienmēr dzīvi..  
vienbrid ņēmas ar to Gi sviestu..kā kaut ko jaunu un ekskluzivu..
un Tu skaidro un skaidro, ka mūsu omes un omju omes tādu gatavoja, jo tāda veidā sviests labi glabājas arī bez ledusskapjiem, vēsos ankambaros
un PROTAMS, ka tāda metode ir dienvidu zemēs saprotamu iemeslu dēļ..
bet kas tik netika piesaukts..fenšuji un ajurvēdi..
Gi, gi..ĢIi piiiiiiiiiiiiiiiiiiii... vnk karsētais  sviests
0 0
17/08/2017 19:49
Mjā... Es arī reizēm pabrīnos. Tak nemaz tik sen tas nebija. Vai tad visiem atmiņas zudumi... Rukola man garšo, ja kopā ar citiem salātiem, kādu foršu mērcīti...
Varētu būt, ka tā pazvērīte ir tāda cietāka? Un tā dārza ir tā īstā, ēdamā?

A par sviestu... vispār sviests. Padlaikos, uz beigām... atceros Cesvainē dzīvoju. Sviesta meistariem bija jāiedabū iekšā tajā sviestā ūdens. Lai laikam lētāks tas sviests vai kā... Tad nu gan šiem bija baigi grūti to izdarīt... spļaudījās un lamājās, ko tā valdība izdomājusi.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39493

17/08/2017 19:55
pieļauju, ka to ūdeni sviestā lika svara dēļ, -lai smagāks..tāpat kā tagad tajā fasētajā kūpinātajā gaļā un desā ir šķidrums iekšā..
0 0
17/08/2017 19:59
doctor desa - pēc gaarsas receptes... bez maizes, divas treknas šķēles :))) :)))) :)))
0 0
17/08/2017 20:03
bet jaunie tak baigi uzķeras uz tiem nosaukumiem, jo citu neko nav dzirdējuši...
jā, šoreiz man klasika... doktordesa ar maiz un sviestīn, šķēlīte normāla plānuma...
oooo, un fenšuji, un ajūrvēdi... tas tak tik modīgi, tas tak nav cilvēks, kas šito neievēro
0 0
17/08/2017 20:09
Oregano zinu, ka raudene, bet, ka timians ir tas pats kas marsils gan pirmoreiz dzirdu.
0 0
17/08/2017 20:10
Varētu būt, ka tā pazvērīte ir tāda cietāka? Un tā dārza ir tā īstā, ēdamā?


Ar varbut, jo man laukos bija riktigi cietas tas lapas. Varbut neista ieseta, vieteja Garsa tada pati, bet lapinas cietas. Ne ka bodes mikstas salatigaas.
0 0
17/08/2017 20:14
mūkat ... kamerona virtuvē ... :))) :)))) tūlīt liks siļķi ar ananāsu ēst un pa virsu drupināta aktivētā ogle :))) :))))
0 0
17/08/2017 20:15
..es domāju, ka tai rukol- pazvērsītei jāēd tās lapiņas, kad tikko paaugušās, kad jau izstiepusies un pat zied-nav lietojama, tā tak ar daudziem lapu salātiem ir... jāsēj biežāk un jāēd tikai pirmās lapeles...
gārsa, pieneņlapas un kas tur vēl... ar, tik līdz Jāņiem... vēlāk nav note... šogad varēja ilgāk, jo vēla vasara...
... un par timian-marsilu pilnīga taisnība... ir ar dažādi tie timiāni, kas tā kā mārsilam nelīdzinās no skata...
a, bodē-nekad nekas nav pāraudzis pārdošanā, siltumnīcās  vai uz lauka, tak vislaik sēj pa jaunam, nevis vāc pāraugušos augus... cietos...
0 0
17/08/2017 20:16
Ne..cietas bija tiko izlidusas. Est jau var, bet nav tadas ka veikala.
0 0
17/08/2017 20:17
Ne dump. Siļķi ar pienu un medu.
0 0
17/08/2017 20:19
nu, domāju, ka šķirnes dažādas tai rukolai... man šogad bij brīnums, ka piparmētra ir tik dažāda un daudzveidīga... tirgū bij šokmoments, tad pa tv skatījos un nupatiņās bij ar Ievā raksts...
0 0
17/08/2017 20:26
Bet domā piparmētra tieši?? Man garšo tikai parastā, tieši piparmētra. Bet vēl ir melase, citronmētra, kaķumētra... Fu... pedejās ir nelabas. Citronmātra loti līdzīga parastai, bet tada pretīga salkana.
0 0
17/08/2017 20:27
Ta melase gan nezinu vai tautas valoda nav kada citronmetra...
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

17/08/2017 20:33
labvakar...
nesamokat sevi.
uztiniet maigu siltumnicas kaņepi, iepīpējiet un problēmas pazudīs...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39493

17/08/2017 20:43
Citronmētra ir melisa... melase ir cukura pārstrādes blakusprodukts
0 0
17/08/2017 20:51
solaris gudrelīna tebletīti iedzērusi :))) :))) :))))
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39493

17/08/2017 20:54
Nē, Dump..Solaris skolā bija teicamniece..
0 0
17/08/2017 20:56
Es tādas aiz bizēm raustij... un man deva norakstīt ( ne tikai ) :))) :))))
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 79

17/08/2017 20:59
dārgas bildes solarisam
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas