... Gaars, a Gaars... davai stāsti... re kur cilvēki pieprasa, kaut ko jaunu uzzināt...
00
28/07/2017 20:48
ko ta nu es... es jau neko... bet ģerevņ gan par to klanīšanos (locīšanos)varētu sīkāk pastāstīt...
00
28/07/2017 20:49
... vot, vot, es ar tā domāju, tikai neērti bija tā uzreiz prasīt...
00
28/07/2017 21:00
3 gurķi ar cukuru..
00
28/07/2017 21:03
ķip, pusarbūzs)))
00
28/07/2017 21:05
par uzbeku meloni to4 gardāk..
00
28/07/2017 21:07
Tomāts ar cukuru labāks!
00
28/07/2017 21:15
varbūt, bet tomāti nav manu dārzeņu topā.. sagribas 3x gada..agrā pavasari to no Getliņiem zelta cenā un tad uz rudeni tos lielos miltainos...
00
28/07/2017 21:18
Man gan patīk. Viens no ikdienas pamatdārzeņiem. Skaidrs, ka sezonā garšīgāki. Nesezonā ķirštomātiņi un plūmju ir pat visai ēdami.
00
28/07/2017 21:20
nēnu pie salātiem, protams, ar kaut ko kopā..
00
28/07/2017 21:25
..tomāts tak pats ir salds..kādu tur vēl cukuru(
00
28/07/2017 21:28
nu bet kečupā ar ir kaudze ar cukuru
00
28/07/2017 21:32
nuuu, es ķetčupu praktiski ni un ni...
00
28/07/2017 21:33
es kad kaut kāds tipa harčo jāvara..jā pareizi ir ar tomātu pastu, bet ar kečupu tomēr garšigak..
00
28/07/2017 21:33
Kas nu kuram salds. Pat man, kurai saldumi ne sevišķi garšo tomāts salds neliekas nemaz. Ja nu kāda īpašā šķirne, bet ari, tad to varētu nosaukt par tādu, kurš nav skābs, bet ne saldu
00
28/07/2017 21:35
Nu Čumak kečups ir labs. Bet spilvas, alta un kādi nu tur vēl kā ābolu biezenis ar tomātveidīgu garšu.