Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 960

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 474225 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)

Tēmas: 0
Ziņas: 17207

02/10/2016 18:38
oooo eļliza... nu viss bija strašno.. pavisam strašno))))... lai atjaunotos, ... šodien tikai slavenus interjera dizainus skatu))
0 0
02/10/2016 18:40
Krabju nūjiņas 

Tā ir malto zivju un to atlieku masa, kam pievienota dabiska vai ķīmiski modificēta ciete, olas baltums, piedeva ar krabju garšu, varbūt nedaudz arī pašu krabju, nātrija glutamāts krabju garšas pastiprināšanai, cukurs, sāls. Raksturīgo krāsu nūjiņām piešķir oranžā krāsviela, piemēram, paprikas pulveris.
0 0
02/10/2016 18:40
erotik, ceru, ka pašiedvesma tev palīdzēs)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17207

02/10/2016 18:44
ansk..beidz, tos briesmu stāstus... vēl atlika tikai indi nosaukt... E621...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24200

02/10/2016 18:45
Anksu uz krogu nevar vest...
0 0
02/10/2016 18:46
erotik .tas jau ir tas pats nātrija glutamāts E621  
nekaitīgie E ir ar mazākiem cipariem
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17207

02/10/2016 18:46
tik uz purvu... pēc dzērvenēm)))
0 0
02/10/2016 18:47
uz tirgu pēc dzērvenēm 
0 0
02/10/2016 18:50
..te andri vajag..šis ir spec uz purā vešanu)))
0 0
02/10/2016 18:50
..vispār man pēc plāna miegs nāk... a, man jāsmej)
0 0
02/10/2016 18:54
ojs tad jau labāk nūjiņas
0 0
02/10/2016 18:58
nūjiņas jau ar tik no saistvielām sastāvot...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17207

02/10/2016 18:59
burvju nūjiņas, vai?)))... paplivināji un princss uz zirņa klāt... fuuuuu... zirga))))
0 0
02/10/2016 19:05
... pura nūjiņa..ar zilu dzērveni galā... ups, kaut kā aizsapņojos))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17207

02/10/2016 19:10
tas gan smalki ... zilu odziņu galā)))... akapēc ta zila, ko?))))... dzīvības sula neriņko, vai?)
0 0
02/10/2016 19:13
.nēee, nu tāda izteikti zilu uzreiz nē..sārti zilu, lai jau bišku parinķo)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22925

02/10/2016 19:14
anksa-n | 02.10.2016. - 18:40:34

Un? Labi - mononātrija glutamāts un ciete, ja tā ķimiski modificēta.
Bet pārējam sastāvam jau nekāda vaina nav.
Un cilvēki brīžam šausminās par krāsām. Bet, ja tik tās nav ķīmiskas, tas viss ir ok. Paprika, biete, mellene, burkāns, safrāns... tas viss krāso.
Tas tā, lai opnonētu kategoriskajiem oratoriem.
Citādi, uzskatu, ka tās nūjiņas pārāk dārgi maksā (ja paskatās kg). Tad jau labāk noķert atlaides garnelēm vai vēžu astēm.
Lai gan... ej nu sazini ar ko, savukārt, tās ir apstrādātas:)
0 0
02/10/2016 19:14
anks, cik ta tos āboļus var ēst?... nesaprot par to normu...
0 0
02/10/2016 19:16
āboļus kādus 2 gab ..labākie ir skābie..kā antonovka 
man  tādi vislabāk garšo..
bet kaut kā apēdas vairāk ..piedevām vakarā
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22925

02/10/2016 19:17
Ēd Gaars cik gribi. Un mazāk lasi .
Tā lielā sāpe ir tā, ka augļos daudz cukura. Bet, tad labāk augļi, kā kūciņas un bonbongas.
Vai Tu spēj iedomāties, cik daudz cukura ir Gotiņās? Vai šerbetā? Šausmas!
P.S. Man garšo Grāfenšteini, Pepiņi. Ziemā Forele. Antonovkas negaršo.
Bet redz, dzīva esmu
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas