Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 2300

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 474470 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)

Tēmas: 4
Ziņas: 39506

17/10/2016 17:33
Bukstiņbiezputra.
0 0
17/10/2016 17:34
Brut..tu ar... (
0 0
17/10/2016 17:39
bija. bija atzīstos daži mazītiņi pastilas cepumiņi (tāds ka izkaltēts zefīrs)
un banāns 1gb..lai kalnā var tikt
čia seklas iepirku..kaut kur bēršu klāt .tagad lasu kur var lietot
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17230

17/10/2016 17:42
vistiņas var piebarot)))
0 0
17/10/2016 17:46
..bomži ar ēd visu...
0 0
17/10/2016 17:47
 ar tik dārgu mantu???
0 0
17/10/2016 19:24
sēklas iemetu kefirā .klāt saldētas ogas..viss kādu brīdi pastav.smaisa un dzer..
ir o.k..pat garšigi .tādas bik glumas ir .bet nav riebīgas kā linsēklas
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14878

18/10/2016 07:43
Čia sēklas lieku kokteiļos, ko blenderēju ar augļiem un pienu un tāpat daru arī ar linsēklām, bet linsēklas tad samaļu kafijas dzirnaviņās un tad nekādu glumumu nejūt:)
0 0
18/10/2016 09:44
pārdodās jau maltas..esmu šur tur bērusi, bet piegarša ir, nespēju ar tām linsēklam sadraudzēties..
čia tādas neitrālas un glumums kā parastam ķīselim
0 0
18/10/2016 12:17
Nedaudz papētīju... linsēklas ir tik pat vērtīgas, ja ne vēl vērtīgākas, un tepat audzētas, kas nav mazsvarīgi. Kāpēc jāēd tas, kas no Amerikas vests?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18922

18/10/2016 12:23
Un kāpēc jāēd tas, kas negaršo, kaut skaitās veselīgs?
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18474

18/10/2016 13:50
Ar tām či sēklam laikam bija kaučkāds pieradums iespējams, bet varbūt kļūdos.Un ik pa laikam tiek piedāvātas visādas panacejas.Un nekādi nespēju saprast, ja kādu no tām lietojot viss ir tik ļoti burvīgi, tad kēpēc problēmas joprojām turpinās:)?
0 0
18/10/2016 14:28
Mjā... diez vai sēklās ir tā "sāls"?
0 0
18/10/2016 16:53
nezinu par kādam problēmām runa..
man patīk visādās sēkliņas un rieksti.ja kas semučkas ar pie mums diezko neaug  
un kāpēc dzert Brazīlijas kafiju.ja mums ir cigoriņi.zīles un mieži..
kāpēc apelsīnus ēst.hurmu.ananāsu..šokolādi.šerbert u .halvu(tos ar taisa no riekstiem kādi mums neaug)un galu galā dzert Spānijas vai Francijas vīnu??

p.s.linsēklas nepatīk..lai cik veselīgas nebūtu..ja ir uz kaut kādam maizītēm tad netraucē..
bet tur jau bulkas vairāk kā sēklu
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18922

18/10/2016 16:55
Man negaršo ķimenes, tāpēc ķimeņmaizītēm vienmēr kasīju nost no virsas visas ķimenes, tikai tad ēdu.
0 0
18/10/2016 16:58
a man vieta ir ķimenēm pati miļākā sen nav ēsta  ķimmeņmaizīte..vai tadas vispār vēl ir??’
0 0
18/10/2016 17:00
atradās linsēklu paciņa .pirku priekš spilventiņa rokas atbalstam peli dīdot..
izcelsmes valsts Ukraina..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18474

18/10/2016 17:08
Man doma gan bija cita, ne jau, ka vajag ēst tikai to, kas pie mums aug, bet par to, ka ik pa laikam tieši svešzemju augi ar lielu blīkšķi tiek pasludināti kā vienīgi īstie uberpuper krutie visa kā novērsēji un atrisinātāji A palasot izrādās, ka pie pašiem visa kā veselīga un laba ir gana daudz, kur visādu rumpim vajadzīgo labumu vēl vairāk.Un maciņam arī draudzīgāk
0 0
18/10/2016 17:11
Protams, ir lietas, kas pie mums VISPĀR nav. Bet nu... es labāk lietoju linsēklas, ne čiučaučia...
Mans kaimiņš, rudais runcis, kļūst bezkaunīgs. Nu jau prasās pie manis vairākas reizes dienā... un tēlo baigo draugu.;)
Tīrīju lodžiju, maisās pa kājām... nu nē, negribu tādus lopiņus!
0 0
18/10/2016 17:12
linsēklas tikai mazliet lētākas..es par to .ka pasaule jau pasen ir plaša..
un ēdam viskautko pat neiedomājoties no kurienes tas ir..
āboli mums visgaršīgākie
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas