Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 11800

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 474044 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)
02/05/2017 17:21
..un, ko ta tu ēd? (tā naivi)
0 0
02/05/2017 17:26
Speķīti ar maizīti, klāt piedzerot vācu kefīrīti.
0 0
02/05/2017 17:29
..tā dikti plāni izklausās
0 0
02/05/2017 17:33
Baltā gaļiņa plāna nemēdz būt, tā mēdz būt ļoti laba.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14753

02/05/2017 17:34
Labi skan - ēd aiz garlaicības:)))))) speķīti:))
0 0
02/05/2017 17:35
speķs un kepīrs... nu... nu...
0 0
02/05/2017 17:36
atkal zemenes nopirku... līdz ražas laikam būšu  atēdusies... ik... ik...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14753

02/05/2017 17:37
.. ar ēdu zemenes...

bet gribas rosolīti
0 0
02/05/2017 17:39
rosoļa fāze man uz kādu laiku pārgājusi... un labi, ka tā
0 0
02/05/2017 17:40
Knapiem pilsētnieku vēderiem tas nav domāts...
0 0
02/05/2017 17:41
..a, ķiploku uzgriezi plānās ripiņās?
0 0
02/05/2017 17:43
Kā savādāk, sakasi speķīti un uz maizītes. Pa virsu ķiplociņu ar sālīti. Kad būs pienākusi rinda uz ārā kraušanos, laboratorijas kundzes degunus šķobīs...
0 0
02/05/2017 21:49
Spekmaizīt un aukst šnabīt vakar varēju sacienāt ;)), tagad tik caur bildi elbūmà.



Par to kāpostu... jauno, svaigo. Man garšo, ja sasautē pannā kopā ar burkāniņu un čiploku. Var arī vienu pašu. Pavisam pa vienkāršo, bet man ģeld.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14753

02/05/2017 21:52
bucīc atnācis uz šito lapu par kāpostiņu parunāt:) man arī ģeld tā.:))) zinu, ka citiem ķiploks neģeld, bet man ir ok:)
0 0
02/05/2017 21:54
šitam es piekrītu, par jauno kāpostu... bet es beigu beigās tādu kā sautējumu uztaisīšu, pareizāk sakot jau top... zirnīši, burkāni, selerijas kāts... un kartupelis ar... beigās ēdīs ar kreim
0 0
02/05/2017 21:54
Nu kur es a to kāpostu tur bāzīsies pa vidu :D
0 0
02/05/2017 21:55
Nu prīmā!!! Un ja visi pārējie arī būtu jaunās ražas... m mmmm pārber ar dill un ēd murrādams
0 0
02/05/2017 21:58
..bet vēl tak pusgalviņa palikusi, tā kā būs ar citu dienu jādomā kā ar šo izdarīties
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14753

02/05/2017 21:59
es kaut kā ar to seleriju ne visai, bet laikam tik pierašanas vaina būs vienkārši vairāk jāmēģina
tas tāpat kā man vidējā meita neēda papriku, bet tagad jau pamazām ēd
0 0
02/05/2017 22:02
..kātu seleriju nopirku-uz atlaidi ..nu pieliku jau maz,  vairāk funkcija kā garšvielai... papriku, ja kur lieku, tad ar ļoooti minimāli...
bet selerija sarīvēta un ar sāli -ziemā ir kolosāla piedeva vistas ēdieniem... lai gan tagad jau vairs nesalīt, bet nopirkt svaigu un pierīvēt cik vajag...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas