Ielogoties
Reklāma

Par visu un neko... / 24360

28/11/2014 18:13 | Diskusija lasīta 660242 reizes
Nu re, līdz ar saimnieci pazuda arī ziņu dēlis, bet parunāties ta gribas! Vai ne?
Turpinām ziņot!!
Atbildes (26522)

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/03/2015 13:32
Man kaut kā nedzeras, bet visi jau pieradināti, tāpēc veidojas uzkrājumi
0 0
21/03/2015 13:33
Āāā... ak visi... tas labi.;)
0 0
21/03/2015 13:33
solīt, tu to zupi vakariņām vāri? (tā indīgi noprasa...
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/03/2015 13:33
Būtu tuvāk, jau klauvētu pie durvīm? Nu vismaz virtuālo...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 13:34
Es vēl nevāru, es gaidu, kad man kāds pateiks priekšā, ar ko jāsāk!..tad jau laikam sanāks uz vakariņām!
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/03/2015 13:35
Tad vakariņas pie solaris
0 0
21/03/2015 13:36
Meklē recepti pate... te laikam baigo spečuku nav. Esmu vārījusi, bet neatceros.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22925

21/03/2015 13:36
Solaris. Ja vēl interesē viedoklis...
Es gan bieži to negatavoju.
Kopš es pagatavoju zupu no ļoti oranža, ķirbiska un salda ķirbja, kuru man iedāvāja, gatavoju zupu maz. Kaut kā nevelk. Bet man ir tā... jo mazāk garšo pēc ķirbja, jo labāk.
Man patīk izsautēt visu bez ūdens. Tas ir pamatmasai. Ja sagribās un ir, tad seleriju kātus un kartupelus arī var.
Klāt daudz zaļumu un ķiploku. Parasti kausēto sieru(gan garšai gan baltumam) pielieku un noregulēju biezumu.
Visām zupām pieleju klāt arī nedaudz sojas mērces un pielieku sviestu garšai.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 13:36
 Emīl, tu riskē!!..., bet, ja kārtīgi iedzer, tad jau ne to vien var apēst!
0 0
21/03/2015 13:37
http://www.tauta.lv/receptes/?rid=334
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 13:37
Laaab, iešu rosīties, kas cits atliek!
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/03/2015 13:38
Galvenais jau dezinfekcija
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8541

21/03/2015 13:52
sol, stāstīšu savu recepti, pateicībā par Tavu tomātzupas:) Apcepu burkānus kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Metu katlā pie ķirbjiem un bik kartupeļiem. Tas pēc izjūtām cik daudz katru. Sautējas, sautējas. Kad viss mīksts, blenderē. Lieku klāt kausēto sieru. Iemaisu. Jā, čilli arī gatavošanās gaitā.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 13:57
Tedra, nu ir mums kaut kas kopīgs! ..es tieši tā arī izdarīju... sautējas!
0 0
21/03/2015 14:01
..tagad drīkst smieties..un skaļi... šodien taps otra bubļenīte, tikai adīta..haaaaa))))
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 14:04
Bete, tu tirgoties taisies?
0 0
21/03/2015 14:05
zobi nobirsteti..ļoooooooooti jauna feina dakterite..un bez sāpem
un vispar man labs garigais
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8541

21/03/2015 14:10
anksa, man ļoooti sāp ar ultraskaņu:( Un šķiet, ka vakar es pēc Tavas receptes harčo uzvārīju:) Laikam bija tas Tavs vecais niks... tāds garš, bet sākums tāds pats :)
0 0
21/03/2015 14:14
palūkoju spogulī, tādi pelēki man zobi, pat smaidīt nedrīkst.ne ne.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39488

21/03/2015 14:16
man arī ir bēšīgi,  nu un?  es tik smaidu!! , baltiešiem vispār raksturīgi diezgan slikti zobi... un balināt ir kaitīgi, tā kā nopulē tik un dzīvo nost!!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas