es mascarpone nelieku-man tā garša nepatīk, vnk biezpienu sajaucu ar putukrējumu..
Tātad stāstu:
Apakšai 2 pac. cepumu, 150 gr sviesta, -cepumus sadrupina, sajauc ar izkausētu sviestu, drusku ūdeni, lai ir tāda veidojama masa, to iespiež apaļajā metāla formā, kurai noņemama maliņa.
Liek cepeškrāsnī un izcep, es cepu kādas 20 min uz lieliem grādiem.
Pa to laiku sataisa virsū lejamo:2 pac. liesa biezpiena, 2x200ml saldā krējuma, cukurs, vanilīns, sagriezti persiki( es ņēmu konservētos), želantīns.Visu sajauc un lej virsū uz atdzesētas cepumu apakšas.
Liek ledusskapī, lai sastingst... un viss. ēdam gardu muti!
Varbūt nav īsti pareizi saukt par siera kūku, bet ja nepateiksi, atšķirību nemanīs... nu-ka nav tās mascarpones..
0
0