Degustēt konservētus persikus novembrī 2014.
Persiku pielietojums ir ļoti plašs – tos var ēst svaigā veidā, pievienot
desertiem, kūkām, pīrāgiem, salātiem, cepešiem, gatavot no tiem ievārījumus
vai konservēt, lai uzglabātu ilgāk un pēc tam pievienotu dažādiem ēdieniem.
Šajā degustācijā piedāvājām nogaršot un izvērtēt 12 konservētu persiku paraugus,
kas varbūt sākotnēji šķiet diezgan līdzīgi, tomēr, sākot pētīt un garšot, parādījās arī
atšķirīgais – krāsu nianses, tekstūra un, protams, garša. Kādam tie sagādās pārsteigumu,
kāds atklās sev ko jaunu, bet vēl kāds tikai tagad sāka iepazīt un kārtīgi izgaršot
konservētos persikus.
0
0