Ielogoties
Reklāma

Saule, saule. / 20

02/06/2019 08:16 | Diskusija lasīta 4394 reizes
Spīž jau no paša agra rīta - vasara klāt. 

 
==============
Bloķēti tiks ar arī veco diskusiju "uzracēji", ja mērķis ir troļļot diskusijās, kuru autori ir kādu laiku neaktīvi! Tas nozīmē, ka nav iespējams sekot savai diskusijai un bloķēt troļļus.

===================

Ja diskusijas uzsācējs neseko līdzi savai diskusijai un neizdzēš noteikumiem neatbilstošs ziņas, viņa diskusija tiek slēgta vai dzēsta un turpmāka dalība diskusijās tiek bloķēta.

===================

Diskusiju sadaļas lietošanas noteikumi

Jebkurš lietotājs, kurš piedalās diskusijās un publicē citus publiskus tekstus portālā, apliecina, ka bez ierunām piekrīt zemāk publicētajiem noteikumiem. Lietotāji, kuri nepiekrīt zemāk publicētajiem noteikumiem, diskusijās piedalīties nedrīkst. Lietotājiem, kuri piedalās diskusijās, bet neievēro diskusiju sadaļas noteikumus, iespēja diskutēt tiek liegta un var tikt izdzēsts konts.

Moderatori un/vai portāla administrācija drīkst izdzēst jebkuru diskusiju sadaļā publicētu diskusiju vai ziņu, kas neatbilst noteikumiem. Komentāri, paskaidrojumi par izdzēstām ziņām vai diskusijām netiek sniegti tāpēc, ka viss jau ir paskaidrots un atrunāts portāla un portāla sadaļu noteikumos. Katra diskusiju dalībnieka pienākums ir iepazīties ar noteikumiem pirms tekstu publicēšanas. Jebkuras ziņas dzēšana nenotiek tāpat vien - ja tas ir izdarīts, tas nozīmē, ka tam ir bijis iemesls, vai ir redzams, ka diskusijas tēma vai publicētā ziņa neizbēgami radīs nesaskaņas starp lietotājiem.

Šā portāla mērķauditorija ir pieauguši cilvēki, tāpēc administrācijai nav pienākuma risināt konfliktus starp lietotājiem, tos izvērtēt, noteikt un sodīt vainīgos. Konfliktu gadījumos visām konfliktā iesaistītajām pusēm, neatkarīgi no vainas pakāpes, var tikt bloķēta iespēja piedalīties diskusijās un publicēt publiskus tekstus jebkādās portāla sadaļās.

Ja tevi kāds diskutētājs apzināti provocē, pazemo vai apvaino, neatbildi diskusijās, bet sazinies ar portāla administrāciju. Administrācijas palīdzību varēsi saņemt tikai tad, ja sūdzība būs pamatota un ja diskusiju sadaļā nebūsi atbildējis/atbildējusi personai, kas tevi provocē vai apvaino.

Kategoriski aizliegts trollings - tādu ziņu vai tēmu publicēšana, kuras rada spriedzi, konfliktus un nesaskaņas starp lietotājiem:
1. diskusijas par par pašu diskusiju sadaļu, diskutētājiem; mēģinājumi apklusināt kādu diskutētāju;
2. diskusijas par diskusiju sadaļas noteikumiem vai portāla lietošanas noteikumiem;
3. diskusijas par izdzēstām ziņām, tēmām vai bloķētiem/izdzēstiem lietotājiem;
4. diskusijas par to, kāpēc viena ziņa tika izdzēsta, bet cita līdzīga - nē;
5. moderatoru "medīšana" - diskusijas par to, kuriem no lietotāju vidus varētu būt moderatoru tiesības;
6. citu portāla lietotāju rīcības apspriešana;
7. moderatoru, portāla administrācijas rīcības apspriešana (jebkādiem kontaktiem ar administrāciju var izmantot tikai sadaļu "Palīdzība");
8. diskusijas par to, kas portālā ir pareizi vai nepareizi, vai par tēmu "man šīs portāls nepatīk" (ja nepatīk, lūdzu izdzēs savu kontu, jo portāla lietošana nav obligāta); Portāla administrācija nav pret kritiku, taču pieredze rāda, ka šādu tekstu publicēšanai diskusiju sadaļā ir viens vienīgs mērķis - trollings.
9. jebkādas provokatīvas tēmas vai ziņas, kas rada augsni aizdomām, baumām, intrigām, nesaskaņām, vai tādas, kas provocē citus lietotājus publicēt noteikumiem neatbilstošas ziņas vai tēmas.
10.divdomīgu ziņu publicēšana;
11. ziņu publicēšana, ignorējot diskusijas tēmu, vai nepārvarama vēlme kaut ko publicēt ikvienā diskusijā, neskatoties uz to, ka nav ko teikt.
12. trollings pret portāla administrāciju, moderatoriem - absurdi apvainojumi diskriminācijā, cenzūrā, dažādu likumu pārkāpumos, tiesību aizskārumos u.t.t. Ņem vērā, huligāniskas izdarības un ārdīšanās Internetā nav ne patērētāja, ne cilvēka, ne vēl kādas citas tiesības.

Aizliegts lamāties, aizskart, apvainot citus cilvēkus.

Moderatoriem nav pienākums dzēst ziņas, ja lietotājs pats piedalās konfliktos ar citiem lietotājiem, atbild uz citu lietotāju provokatīvām darbībām, bet pēc tam pieprasa dzēst kādas sev nepatīkamas ziņas.

Atbildēm diskusijās ir jāatbilst diskusiju tēmām.

Aizliegts bez rakstiskas atļaujas no citiem portāliem, Interneta vietnēm kopēt tekstus, attēlus un tos publicēt diskusijās.

Aizliegts diskusijās publicēt privāto saraksti. Privātās ziņas, kas neatbilst portāla noteikumiem vai valsts likumiem lūdzam pārsūtīt portāla administrācijai.

Aizliegts publicēt reklāmas, jebkādas norādes uz citiem Interneta resursiem, preču un pakalpojumu, gan maksas, gan bezmaksas, aprakstus. Šādas darbības tiks uzskatītas par nesaskaņotas reklāmas izvietošanu ar mērķi šos resursus reklamēt.

Ja diskusijas uzsācējs neseko līdzi savai diskusijai un neizdzēš noteikumiem neatbilstošs ziņas, viņa diskusija tiek slēgta vai dzēsta un turpmāka dalība diskusijās tiek bloķēta.
Atbildes (41)
1 23

Tēmas: 3
Ziņas: 428

22/06/2019 16:12
man Saule asociejas ar pasaku ko bernibaa plate biezi atskanoja... gara bet jauka
Reiz sensenos laikos satikās divi

ceļa gājēji.
1. Saule, Sarma un Vējš izlēma iet kopā.
2. Vējš pārliecinoši teica, ka ir stiprāks par pārējiem.
3. Abi runātāji sprieda, ka gudram ir labi dzīvot
pasaulē.
4. Strīds kļuva arvien klusāks.
5. Atpakaļ ejot, viņi satika vienu cilvēku.
6. Cilvēks domāja, domāja un zināja, ko atbildet
Cilvēks ilgi domāja un beidzot izdomāja: „Labāk būs, ja sacī
šu, ka paklanījos
Vējam. Lai Saule ir cik karsta būdama, kad Vējš sāk pūst, uzreiz laiks paliek vēsāks.
Lai arī Sals stipri saldē, kad Vējš sāk pūst no dienvidu puses, pēc brīža paliek
siltāks.” Pēc īsa brīža cilvēks sacīja: „Es paklanījos Vējam.”
Saulei tas nemaz nepatika, un viņa piedraudēja cilvēkam: „To
tu pieminēsi visu
savu mūžu, ka Vēju atzini par labāku!” Vējš mierināja cilvēku, sacīdams: „Nebaidies
ne no Saules, ne no Sala! Ja viņi gribēs tev ko ļaunu darīt, tad tikai piemini mani!”
Vasarā Saule izlēma cilvēkam atriebties un vērsa savus starus uz cilvēku
ar
vislielāko spēku. Cilvēkam palika tik karsti, ka nekur glābties. Ne ārā, ne istabā
nav spirgtuma. Jāiet ūdenī atvēsināties, bet cik ilgi tad ūdenī sēdēsi? Te cilvēks
iedomājās par Vēju: „Kaut jel vējiņš sāktu pūst, nebūtu vairs tik karsti!” Tūdaļ Vējš
sāka pūst no ziemeļu puses, un tajā pašā brīdī laiks kļuva vēsāks. Cilvēks atkal
turpināja darīt savus darbus. Saulei bija jāatzīst, ka Vējš tomēr ir stiprāks.
Ziemā savukārt Sals gribēja atriebties cilvēkam. Viņš uzsūtīja tā
du aukstumu, ka,
pat istabā sēžot, bija kažoks jāvelk mugurā. Cilvēks atcerējās Vēju. Viņš sacīja: „Ja
Vējš sāktu pūst, tad arī mākoņi staigātu un aukstums paliktu mazāks.” Drīz arī Vējš
sāka pūst no dienvidu puses. Sacēlās sniegputenis, un aukstums kļuva mazāks. Nu
arī Sals redzēja, ka Vējš ir varenāks.
Saule un Sals saprata, ka ir kļūdījušies. Stiprākais ir tas, kas n
elielās ar savu
spēku. Tikai darbā var redzēt, kam ir vairāk spēka.
Kopš tā laika Saule, Sals un Vējš nestrīdas un ļauj cilvēkam strādāt.
(Pēc latviešu tautas pasakas „Saule, Sals un Vējš”.)
0 0
30/06/2020 22:31
Vasara, vasariņa..saules griežos - atmatiņa;)
0 0
30/06/2020 22:52
Eizbet, pazaveries, cik skaisti, un veldzes rietošas salnas Sie gaida, kad silta suppe tevi gaida;)
P.s. ehh vespu pasaukt varētu, un no ievārījuma uztausīt ..""O’’zapft is!" - muca ir vaļā."!
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

05/07/2020 10:03
Enerģijas avots bateriju uzlādēšanai, lai pat nākampavasar miegainums nenāk virsū.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 12682

05/07/2020 11:20
nu nenāks te Vespa... nenāks...
0 0
05/07/2020 12:52
..jo ierakties irdenā sniegā ir labi, un bišu krākšanā klausīties, līdz pilstošās atlāšu krauksķošās piles, pavasara maiguma veldzē sāk laiskoties.
0 0
05/07/2020 23:50
Saule, siltā un mīļa saule, tevi lūkojot cilvēki akli kļūst.. Tu glāsti un dedzini..tu lolo, un nīsti..kā gan, lai izdabāt tev spēju.. ;)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5866

06/07/2020 21:38
Saule, ne saule, bet pilnmēness ir beidzies...
... vai arī ļoti tuvu tam.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 12682

06/07/2020 22:18
Man šo pilnmėnesi darbå varèja ļoti just... tas trakais nervozums no visiem un neliegšos- arī pati jutu, ka lietas sakåpināti uztvėru.
0 0
07/07/2020 00:04
Mēness.. nagi, ragi .. lien pa visām krokām laukā.. kamēr tas viss caur miesu izberžas .. citam vairāk, citam mazāk.. . Man parasti tikai balti kaķi un baltās pelītes ar sarkanām ačtelem pār ceļu skraida.. un tantes ar līkiem nagiem baksta - sāc baidīties! :) 
Nevajagot jutīgiem cilvēkiem tik daudz halucionās sēnes jeb agresīvās pārtikas ēst karstā laikā! Kaut kā tā man tas asociējas.. gaudot gan vēl neesmu provējusi un zirgus baidīt ..  vai pidžamaa tērpta pastaigā doties, laikam ne tā asins grupa.
P.s. parasti jau pilnmēnesi par čigānu sauli sauc.. šie var darba gaitās doties un strādāt mellnu muti .. ideāla redzamība. ;)
0 0
07/07/2020 21:58
Šodien labi, sāku justies kā nenosodītā saules mīle..;)
0 0
08/07/2020 18:51
Klausos pludmales radio..;) ..  ūsainie puikas peldbiksēs, esot tas  pats, kas meičas bez pūderkrēma ziemā .. un sarkono lūpukrāsu starp ūsam smērējot var sanākt..ka "mērkaka pakalu" vairs negribas pat bučot.. pietiekot ar maigummaigo vazelīna eleganci iesmaržināt, un salmcepures pavēnē romantiski dabas maigumam ļauties..  citādi tiešām sprunguļnaudas varot pazaudēt uz silikona izstrādājumiem (..jūrā jau forši, gluži kā peldveste..), ja pārkarsušais sunsfuns tai pakaļ vairs negrib skriet.. tik ēnā gulēt un ūdeni lakt;)
P.s. Neatceros kuros viļņos šito translēja, bet bija no sērijas "viena tante teica"..
0 0
08/07/2020 19:16
..mākslīgais skaistums un mākslīgais inteleks šosezon neesot modē.. viss friši dabīgais un svaigum svaigā veidā lietojams, ne parsalīts, ne parsaldināts .. nu cik var tos krēmus rīt.. man palaimējies, ka tīk vīrieši.. un viss Tas nav jānolaiza.. :)))
Nez uz ko tas varētu zīmēties.. kosmetoloģijai jāpierauj veders???.. un plost buļ, buļ .. bet naudai ir sava sērija..un Usa zin no kurienes Šī sērija nāk.. man arī Šis tas aizķsries zeķes gumijā.. bet ne no jauniem laikiem.. ;)
0 0
08/07/2020 19:40
P.s. ..tā tak tikpat saulē pārkarsusi mašinērijas sistēma, kā mašīnas numura sērija.. :))) Ar Dom’brovski es noteikti kopā nesauļotos.. tas tautas labklājības līmeņa pieaugums tiek "acu aizmālēšanai" smerēts.. jau gadiem .. ja tagad labklājības grozā ieliks to "pretsaules apdeguma krēmu", tad solares sistēma uzsprāgs... un ja tiesībsargu tagad sauks par sprunguli spieķos..tad .. visumā labas izredzes turpināt sauļoties :)))
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

22/06/2023 16:00
... varbūt var arī šo.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17540

22/06/2023 16:36
Drusciņ jautrībai.Iekams atkal kāds neiekaisa ko ventilatorā😀
2 0

Tēmas: 0
Ziņas: 12682

22/06/2023 16:52
Indrak, paldies)) viss saprasts😉
Jā.. brynas..
2 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

22/06/2023 22:01
Vaij, vaij, kur nu mūsu zviedris pazudis? Pillīg’ tā kā garlaicīgi bez viņa! :) :) :)
1 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8435

22/06/2023 22:27
Vai tad kāds viņu "neizdeva? Vai tad tādēļ pļāpājamā vieta netika slēgta?
0 1

Tēmas: 1
Ziņas: 17540

22/06/2023 22:54
Labāk nevajag piesaukt nelaimi😀
1 0
1 23
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas