Ielogoties
Reklāma

Vairs nekādu diētu... / 120

26/03/2018 12:35 | Diskusija lasīta 276721 reizes
Ēdam, dzeram..kalorijas neskaitam..pagaidām
Atbildes (7012)
1...456 78910...351

Tēmas: 1
Ziņas: 17103

28/03/2018 14:25
Bet Tu varēsi recepti izdrukāt un iedot kādai kura to saprot. Un tad arī ēdīsi pēc tam.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3115

28/03/2018 15:55
Sveiki!... es arī par recepti te... slinkums netā rakņāties...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15719

28/03/2018 16:14
taaaaa .ami faforīti no bietēm ir šāda izskata...
bietes..āboli... pupas..žāvētas plūmes... vālrieksti..ķiploks..majonēze... ae cepeti..kosmossss)))
0 0
28/03/2018 16:14
Ja zinātu, kurā receptes sadaļā meklēt, paskatītos to biešu sautējumu, jau soekaliņa notecēja:).
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17894

28/03/2018 16:17
Varētu jau, bet baidos, ka tie siekalu tecinātāji-nesaprašas mani nolinčos.
0 0
28/03/2018 16:24
Nu nelauzies
Esmu paēdusi. Pildspalvu un rīvi jau sagatavojusi. Tik bietes nav
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23428

28/03/2018 16:25
Erotikai izklausās garšīgi. Man mīļas šķēlēs ceptas bietītes.
0 0
28/03/2018 16:26
.. būs jāiztiek ar aukstiem biešu salātiem.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15719

28/03/2018 16:28
lar..uz pannas... vai cepenē?
0 0
28/03/2018 16:31
bietes.kartupelis, gurķis marinēts, gurķis svaigs, skābs ābols, krējums, majonēze, hrens..
ij nekadus sautējumus nevajag
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15719

28/03/2018 16:32
..tas jau vinegrets...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23428

28/03/2018 16:33
Biežāk cepenē, bet ir cepts arī uz pannas. Tik plāni jāpagriež.
0 0
28/03/2018 16:33
nu nav gan vinegrets tas ir ar eļļu un skābiem kāpostiem.. man negaršo..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15719

28/03/2018 16:34
jā..cepenē ir garšīgi..tas pats kāposts parastais...

vot, mimozu sakārojās...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38133

28/03/2018 16:39
..negaršo bietes ..vienīgi aukstajā zupā ir ēdamas
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38133

28/03/2018 16:39
man būs pupiņu-tomātu zupa..asā, ar vistas gaļu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17894

28/03/2018 16:51
Eļļā apcep sīpolus, pēc tam burkānu, ļoti smalki sagrieztu papriku un pievieno vārītas bietes. Visu sautē kādas 40 minūtes. Sāls+ cukurs+ etiķis pēc garšas.Šitā var burkot arī ziemai. Tas oriģinālreceptē. Es bietes svaigas izmantoju, jo sautējot biku ūdeni pievienoju.
Izdarīts ir, tagad tik jāieņem aizsargpozīcijas.  
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15719

28/03/2018 16:59
pupas arī var piešaut))
0 0
28/03/2018 17:00
Tā! :)))
Bietes! Tad svaigas(zaļas) vai vāritas jau ņem. Tur tada maza nesaprašana, man.
0 0
28/03/2018 17:06
lasi bucit, .lasi..un brilli uzliec
0 0
1...456 78910...351
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas