Ielogoties
Reklāma

Līgo, līgo... / 20

13/06/2017 18:29 | Diskusija lasīta 18915 reizes
Iesakiet Jāņu siera receptītes čaklajām pilsētniecēm, kurām nav goves un vistas!)
... nu un-par visu pārējo... )
Atbildes (252)
1 2345...13
13/06/2017 19:14
erotik-cietie ilgi JĀGATAVINA
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15702

13/06/2017 19:14
linsēklas... ķirbenes... cukāti vsjakije...
0 0
13/06/2017 19:15
... nuuu... vismaz 4% tauku...
0 0
13/06/2017 19:16
..nu jā..uzreiz no govs , tak teicu, ka govs navāāā
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15702

13/06/2017 19:16
uzreiz no tīras govs!!!!)))... lai nav kūts meslu pēckaršas((((
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38045

13/06/2017 19:16
nee, sakiet ko gribat -klasika paliek klasika-Jāņu siers ir tikai ar ķimenēm!!
0 0
13/06/2017 19:17
4% tirgū ir vienā vietā... ceru, ka nav samelots... rinda ar tur parasti paliela...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15702

13/06/2017 19:18
olas daudz nevarot!!!... cietējot... un pusmīkstā rezultāts izpaliks
0 0
13/06/2017 19:18
sol, labi-ar ķimenēm... bet no ārpuses šo var ierīvēt ar kādu garšvielu vai maisījumu...
0 0
13/06/2017 19:19
erotik muld, govi nav redzējusi... vai padomju fermā bijusi... :(

Mēs ar bračku bērnībā stāvējām ar krūzēm pie govs, kad vecmamma slauca un mūsu krūzēs ieslauca... ar putiņām... :)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15922

13/06/2017 19:19
vēl kā tur ir ar to pasterizēšanu un slimībām, ko var dabūt no nepasterizēta/nepārbaudītas govs piena. mēs laukos dzērām tīras govs pienu ar visām putiņām, tad tikko sviests medus un pašcepta silta(neveselīga ) maize-ak, skaistā bērnība!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15702

13/06/2017 19:21
lai diespas... to fermu smaku)))))... iedomājaties, kur tūkstots galvas iekšā...
0 0
13/06/2017 19:21
vēl ir variants, ka rugušpiena vietā izmanto rjaženku vai skābo krejumu...
vai, jo tālāk mežā, jo vairāk malkas(
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38045

13/06/2017 19:21
Gārs ir tāds sierāboliņš-garšviela, spec..priekš siera... gan jau Centrāltirgū un Gemosā var nopirkt.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15702

13/06/2017 19:23
galvenais konjaciņu piepilināt... sieramāt!!)))
0 0
13/06/2017 19:23
Raunā viena ģimene audzē lauku ar sierāboliņu... un gatavo to pulverveida sieru, ko kaisa viskautkur... un makaronus arī ražo ar to zāli... Tikko biju ekskursijā.
0 0
13/06/2017 19:26
vo, zināju, bet biju aizmirsusi par to sierāboliņu..patiešām, būs jāpameklē...
0 0
13/06/2017 19:27
par konjaku gan nekas nav dzirdēts, ka sieram jāpiepilina... citur vispār jāpilina
0 0
13/06/2017 19:29
čābers... tāds nebij tas otrs nosaukums?.jāiet uz gugli


nē, nav vis-kļūda, kļūda, kļūda
0 0
13/06/2017 19:38
Jāņu siers kas izdodas vienmēr .
Siers sanāk mīkstākas konsistences . Gatavoju to bieži, jo ir ļoti gards.
2LITRI PIENA
2ĒD, KAROTES SĀLS
400 ML SKĀBA KRĒJUMA
6 OLAS, vēlams lauku
ķimenes
Pienu ar sāli un ķimenēm uzvāra līdz 90 grādiem .Krējumu sakuļ ar olām un ķimenēm. Ar mazu strūkliņu ielej karstā pienā.Maisot vāra 3-4 min..Kad sūkalas atdalījušās nolej marlē, notecina.un nospiež sieru. Izdodas vienmēr.Senāk pie siera lika madaru ziedus, varbūt atjaunot sen aizmirstas tradīcijas.
Vairāk lasiet www.ezoterikanano.lv
0 0
1 2345...13
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas