Ielogoties
Reklāma

Kokteilis / 40

17/10/2014 00:35 | Diskusija lasīta 11054 reizes
Kāds kokteilis Tev garšo... alkoholiskais vai bezalkoholiskais... ???

Piem. 40ml degvīns; 20ml Bitter sīrups;120 ml apelsīnu sula
Visas sastāvdaļas saliet glāzē, samaisīt ar bāra karoti. Pievienot ledu, izdekorēt glāzi un pasniegt.
Atbildes (105)

Tēmas: 0
Ziņas: 5539

11/11/2014 16:25
Sangrija arī kokteilis.  Spānija lietojām, vairāk par 1l ndrīst dzert.  Vanagacs  3L šņabja un iekšā viena dzērvenīte. Nav neviens redzēts kurš to būtu izdzēris.
0 0
12/11/2014 18:16
Jā, vienu patriotisku kokteili... sangrija + šnabis + dzērvenīte = lieliski !!!
0 0
17/11/2014 15:00
Svētku kokteilis...

Visus dzērienus šeikerī samaisa kopā. Glāzē ieber saldētas ogas un
pārlej pāri gatavo dzērienu. Saldētās ogas dod…

25g šņabja 50g sarkanā Martini 100g šampanieša saldētas ogas.
0 0
27/11/2014 12:34
„Lecompte Calvados Pays d’Auge 5 ans”


Kopš 1925. gada „Lecompte” sniedz perfektu kalvadosu garšu,
pateicoties rūpīgai ābolu atlasei, divkāršai sidra destilācijai un meistaru zināšanām.

Katrs „Lecompte Calvados Pays d’Auge” ir unikāls piemērs, kā sasniegt ideālu aromātu balansu.
Ilgais un izsmalcinātais nogatavināšanas process balstās gadiem ilgā pieredzē augstākās iespējamās kalvadosu kvalitātes radīšanā.
 Augļi savienojumā ar koku rada perfektu salikumu un garšas dziļumu:
aromātu simfoniju, kas iepriecina ar labāko garšu.

5 gadus nogatavinātais kalvadoss ir vara un valriekstu krāsā. Kalvadosam piemīt ceptu ābolu,
kanēļa un muskatriekstu aromāts, bet garšā parādās ābolu augļainais vieglums apvienojumā
ar smalku koka pieskārienu. Pirmajā nogatavināšanā tiek izmantotas mēreni grauzdētas
franču ozolkoka mucas, kas piešķir dzērienam patīkamu vaniļas aromātu.

Tālāk nogatavināšana notiek vecākās mucās, lai lēnām ļautu izveidoties
tā kompleksajam augļainumam.

Šis zīdainais kalvadoss joprojām ir svaigs, bet jau piemērots kā dižestīvs.

Apbalvojumi:
Grand Prix Spirit Vinexpo 2007
2000. gada labākais someljē izvēlējies šo kalvadosu pasniegšanai „Air France” 1. klasē.
Kalvadoss tiek pasniegts „Ritz” viesnīcā Parīzē, „Dorchester”
viesnīcā Londonā un „Hassler” viesnīcā Romā.
0 0
28/11/2014 21:29
Tanim šovakar uzsaucu kokteili...
0 0
28/11/2014 21:51
... pareizi, es paC uzjaukšu un vēl padomāšu kuru uzcienāt...
0 0
28/11/2014 21:54
dzēru šõvakar tēju ar citronu, cukuru un grenadīra sīrupu.salta vakarā- kas var būt labak par šo.
0 0
29/11/2014 17:05
Tēju ar citronu, ingveru... + 4 pilieni pašapziņas... !!!
0 0
30/11/2014 12:42
1. adventes "Rozā sapnis"


Sastāvdaļas:


  • 120 g  zemeņu jogurts

  • 120 ml  piens

  • 1 sauja  svaigas vai saldētas ogas




  • Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas



Sāc dienu ar spēcinošu vitamīnu devu - pagatavo jogurta kokteili no svaigām vai saldētām ogām, piemēram, avenēm vai zemenēm!
Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē un sakuļ.
Pasniedzot glāzi var pārkaisīt ar dekoratīvajām cukura skaidiņām, ko parasti izmanto kūku vai cepumu rotāšanai.

 Zemeņu jogurta vietā var izmantot jebkuru citu jogurtu, atkarībā no garšas kārpiņām
un brokastotāja gaumes. Veselīgākam dzērienam izvēlies bezpiedevu jogurtu!
0 0
30/11/2014 13:16
No ugunīgā viskija var pagatavot arī ļoti garšīgus kokteiļus.


Ziemas vakariem ieteicams izvēlēties sabalansētus viskija kokteiļus,
kuri izcels labi izturētā dzēriena notis ar dabīgām garšas niansēm un
ļaus piedzīvot nebijušas garšas virsotnes.

„Skotu viskijs ir vērtība, kas runā pati par sevi, jo ir precīzi zināms,
 ka tas ir vismaz trīs gadus ozolkoka mucās izturēts dzēriens.
Taču, piemēram, Chivas tiek izturēts daudz ilgāk -
vismaz divpadsmit gadus.”

 
1. „Cherry Rob Roy” – klasika jaunās skaņās
Kurš gan nezina, ka klasiskais „Rob Roy” ir ļoti piemērots, lai sasildītos aukstajā ziemas laikā? Ja skotu viskijs vēl nav jūsu iecienītākais dzēriens, tad, iespējams, jūsu domas mainīs kokteilis, kurā „scotch” intensīvo garšu papildina ķiršu skābenums un piesātināts portvīns. Pamēģināsim? 12 gadus vecu „Chivas Regal”, sauso vermutu, piemēram, „Martini Gran Lusso”, mazliet sarkanā portvīna (ruby port), divas tējkarotes skābeno ķiršu ievārījuma kopā ar ledu sajauc šeikerā, lej platās glāzēs un rotā ar ķiršiem.

2. „Golden Dog” – saulaina garšu varavīksne
Piesātināti dzeltenā niansētu garšu simfonija, kas būs īsti vietā, lai uzlabotu omu pelēcīgā ziemas vakarā. Saspēlē piedalās ekskluzīvs, izturēts skotu viskijs, aperitīvs „Lillet Blanc”, aprikožu brendijs, benediktīns, angostūra. Draudzība garantēta uz ilgu laiku. Ja vēlaties gatavot kokteiļus, kuros izceļas viskija garša, piemērotāks būs labs jauktais (blended) viskijs. Piemēram, „Chivas Regal 12”, kura ražotāji pievērš īpašu uzmanību garšas niansēm un kvalitātei. Nelielu un ekskluzīvu darītavu produkcija ir tā, kas spēs kliedēt pelēcību.

3. „Aqua Luna 18”– dabīgs augļu baudījums
Šobrīd cilvēki meklē dabīgas, bet inovatīvas garšas nianses, tādēļ arī sīrupu kokteilim varam pagatavot paši. Piemēram, 18 gadīga „Chivas Regal” augļaino un intensīvo garšu labi izcels apelsīnu un ingvera marmelāde. Šo sīrupu vēlams pagatavot iepriekš, lai vakarā to sajaucot ar viskiju, citronu sulu un olas baltumu iegūtu baudījumu rosinošu dzērienu. Kokteilim piestāvēs retro stila glāze, tajā ieber ledu un ielej dzērienu.
0 0
06/12/2014 20:17
0 0
07/12/2014 18:56
0 0
08/12/2014 17:15
Capucino ar 5 pilītēm balzāma... ??!!
0 0
08/12/2014 20:16
Šovakar draudzenēm uzsaucu kokteili...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8435

08/12/2014 20:47
Čučēt, čučēt... Jau gana.
0 0
09/12/2014 09:24
Ha ha ... redz kāda grib arī te kaut ko citiem noteikt... ??!!!!
0 0
10/12/2014 10:37
Karkade tēja ... skaistumam un mundrumam...
0 0
10/12/2014 11:58
smiekli paliek smiekli bet pamēģiniet MARTĪNI AR LABU alu , labs kokteilītis sanāk un pat ir provēt .
0 0
10/12/2014 14:35
Ne alus, ne martini. Un ja vēl abi kopā, tad ir lielas užas.
0 0
10/12/2014 17:51
Ziemeļbriedis


Nepieciešamās sastāvdaļas

20 ml tumšais rums
20 ml liķieris Galliano
30 ml saputots saldais krējums
1 tējk. brūnais cukurs
kafija
Pagatavošana
Glāzē ieber cukuru, pievieno alkoholiskos dzērienus. Pa virsu uzlej kafiju, visu samaisa. Dzērienam pa virsu kārtām ar karoti liek putotu saldo krējumu.

Karstais fīlings


Nepieciešamās sastāvdaļas

30 ml apelsīnu liķieris
200 ml dzērveņu sula
1 tējk. medus
kanēlis
krustnagliņas
... Visas minētās sastāvdaļas samaisa un uzsilda.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas