Ielogoties
Reklāma

šedevri ziemai

13/09/2014 15:20 | Diskusija lasīta 3724 reizes
vairāk vai mazāk mēs visas kautko konservējam, sālam, vāram ziemai.Jā ir šeit recepšu iedaļa -bet katru gadu jau nāk kas, jauns, vairak liekam saldētavās, ievārījumi -vismaz daļa palikuši pagātnē, daudziem arī vīriešu zaptes un dažādie lečo apnikuši.Varbūt padalāmies ar ko jaunu, kaut noklausītu, izlasītu un pirmo gadu pamēginātu.konkrēti man dienas kārtībā tomāti un paprika-bet esmu gatava uzklausīt pat labu pelmeņu recepti
Atbildes (44)
123
13/09/2014 15:26
es neko nekonserveju..jau kaut kad saciju saldetavā ir 3 porcijas rabarberu..3 placmaizem..uz valsts svētkiem, Ziemassvetkiem un Jauno gadu..
varu padalities ar veseligo cepumu recepti
0 0
13/09/2014 15:29
fanelopsis kā zinādams ielika šito diskusiju, vakar meklēju, bet vecās jau slēgtas... man vajag pāris burciņas tomātus saldskābā marinādē ielikt... 3 variantus atradu, bet varbūt kādai, kādam)))) ir sava firmas recepte...
0 0
13/09/2014 15:33
lizbet, tad TEv manu cepumu recepti nevajag apsolu, būs bez klijām
0 0
13/09/2014 15:36
anksi, nu es to pati varu izdomāt..močkā tik visu kopā ar auzām un uz pannas))))
0 0
13/09/2014 15:39
uzmet lūpu un iet gulēt
0 0
13/09/2014 15:39
anksa -bet lūdzu -nu pat nosaukumā nav konservi -bet šedevri ziemai -vai tad ziemā nevarēs ēst?
0 0
13/09/2014 15:41
nu muldēs, vai recepti dos... ((((... eju pirkt burkas, citiem izdāļāju, tagad pašai nav, tak nozvērējos neko burkā nelikt...
0 0
13/09/2014 15:45
anksa -cerams uzrakstīsi pēc klusās stundas, domāju, ka labas ir visas receptes -tikai tās vecmāmiņu jau visi zinām, tagad ir citas iespējas, citi glabāšanas veidi, daudz garšvielu pat ko pirms 50 gadiem pat nezināja vai tikai grāmatās bija lasīts.Mani piemērām interesē, kā pareizi uzglabāt sasaldētu buljonu/ir tur versijas/, pelmeņi ar žāvētu gaļu-taisu, bet nav tādi kā pirmo reizi ciemos ēdu
0 0
13/09/2014 15:46
nesmādētu arī kādu ātro mājas picas recepti
0 0
27/09/2014 12:28
kolēģe iedāvināja burciņu ar ķirbja-citrona ievārījumu, bet tik smuki noformēta, ka žēl vaļā taisīt...
0 0
27/09/2014 12:41
21, gadsimtā jau ievārījumi tā neēdas -pie putrām ogas no saldētavas, pankūkas jau pārsvarā bērni-bet ievārījums drosi vien garšīgs -citrons piedod garšu
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

27/09/2014 12:48
Pie mums atkal otrādi. 21. gadsimtā nāca modē ievārījumi, jo nu var izlasīt dažādas receptes, uzvārīt kaut ko nebijušu. Un tad ar pankūkām, saldējumu vai kādu saldo putru. :)
0 0
27/09/2014 12:50
viss jau tā -tikai, ja neskaita bērnus, kas ir ļoti aktīvi-lielai daļai pieaugušo lieki ogļhidrāti nav vajadzīgi-un bez cukura vāra tikai bŗūklenes
0 0
27/09/2014 12:55
fanelosi, tu šitā aizbaidīsi visus rakstīt gribētājus, ja ar kalorijām baidīsi(((
0 0
27/09/2014 12:57
atceros izbrīnu, kad kaimiņu tante iedāvināja kabaču, jāņogu ievārījumu... man tas bij baigais brīnums, ja tad pieturējos pie klasikas un arī žurnālos nekādas ekstrēmās receptes nebij... bet tagad ko tik vienā katlā nemet..uj, uj., uj... )
0 0
27/09/2014 13:00
kāpēc-drīzāk rosināšu uz mazkaloriju labumiem-cik saprotu -vismaz daļai ir sēdošs darbs, tur neglābjami nāk klāt kafija un kas garšīgs -un, ja vēl cukuru saturošas lietas-bet katram ir iespēja izvelēties -labu apetīti-mums šodien sēņu diena -pusdienās sēņu zupa, launagā sēņu salāti, vakariņās -cepti aboli-bez cukura, paši āboli ir saldi
0 0
27/09/2014 13:02
Jums taa putra jau paari malaam
0 0
27/09/2014 13:03
..nu es gan dienas garumā negribētu tik sēnes ... vai vispār kaut ko tā, visās ēdienreizēs...
0 0
27/09/2014 13:06
nu sēnes zupā ir kā aizdars, arī sēņu salātos ir daudz komponentu -ko darīt esam sēņu un tomātu mīļi.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

27/09/2014 13:09
Sēnes taču smags ēdiens:) Jā, garšīgas gan visādos veidos. Nu mums kalorija ir svešvārds, dzirdējuši esam, bet bijību neizjūtam.:)
0 0
123
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas