Ielogoties
Reklāma

Ābolu laiks...

01/09/2014 22:51 | Diskusija lasīta 2082 reizes
Rudens arī ābolu laiks...

vai garšo āboli, varbūt kādas ogas... vai kas cits ?

un ko parasti/neparasti gatavo ...
Atbildes (7)
02/09/2014 08:17
Cepu ābolu plātsmaizes . Garšo mūsu ābolu šķirnes: Dzidrie, Trebo un Antonovkas. Saldie āboli negaršo.
0 0
02/09/2014 11:52
Kādas xren plācmaizītes!? Tā ir ābolu izniekošna :D
Jāspiež sula, jālej atiecīgos traukos un jāraudzē vīns :P
0 0
02/09/2014 13:32
Jā, kas nu kuram... man atkal kabaču šķēlītes šodienas mielastā...
0 0
12/09/2014 18:04
Āboli rullē par 1 eiro kg...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 771

12/09/2014 18:37
Ābolus jau var visur kur- i saldajās maizēs, i gaļas ēdienos, i salātiem- piešaut klāt.. Man vislabāk garšo rudens šķirnes- Telisāre un Sīpoliņi..
0 0
13/09/2014 21:50
Man šodien āboli "Signe Tilliš" ... varen gardi...  mmmmmmmmmmmmmmm
0 0
14/09/2014 01:06

0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas