Ielogoties

Jūsu pieredze ar Zepter traukiem? / 40

12/04/2013 21:33 | Diskusija lasīta 19275 reizes
Gribu iegādāties Zepter katlu. Kā to izdarīt, pēc iespējas vairāk naudas ietaupot! Varbūt varam padalīties receptēs un knifiņos.
Atbildes (169)
12 3456...9
13/04/2013 09:58
it kā to jau katrs nezinātu, ka tā viš i ))
0 0
13/04/2013 09:59
raimi tev gan perversas iedomas no paša rīta
0 0
13/04/2013 10:01
Atceros, ka viena gara pargajiena, viens mans drugans, zajadlijs kuritajs, kurs pipoja tikai vienas markas ciginas(dievojas ka nekad citas nepipos), jau kadu laiku bij palicis bez tam, un kad mes beidzot tikam lidz civilizacijai, un sim tika piedavata citas markas cigina, vins vilka dumu ar tadu baudu... nu jus mani sapratat!?
0 0
13/04/2013 10:02
pofig par traukiem, svarīgāk, lai pavārs prot gatavot
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 2177

13/04/2013 10:03
Nahalka, tās perversās iedomas ir kā reizi Tev ... es jau tik par roku cilāšanu katliņa (neesoša) virzienā ...
... tai pašā laikā zināma taisnība jau Tev ir - rīC kā nekā
0 0
13/04/2013 10:03
būsiet badā, i tārpiņu uz ugunskura uzcepsiet. :D
0 0
13/04/2013 10:07
Un citreiz, kad man nacas kadu laicinju padzivot viena maza lauku majele, kura bij malkas kurinama plits ar krasninu...
nu es biju nopircis mednieku desinas(lai gan neesmu desu fans)samizoju kartupeljus, uzliku uz pannas margarinu, desas, kartosku, un iegrudu to visu krasnina... Jezus, likas ka neko nekad garsigaku neesmu edis, nekadi ediena pagatavosanas Zepteri tur lidzi nestavetu!
0 0
13/04/2013 10:08
A vel... labi, man uz darbu:)
0 0
13/04/2013 10:09
iejauc raimim ar pannu. Valet nekārdini
0 0
13/04/2013 10:11
TEV taas desas nepaarspraaga, kameer kartoshka cepaas vai sutinaajaas, vai shmoreejaas... ?
desaam vajag pavisam nedaudz...
0 0
13/04/2013 10:17
kas tad te vecļaužu seksis vai..??..
ja par gatavošanu ja ir no kā tad pilnigi vienalga kāds kastrolis... bet ari te laika pirms gadiem izplatitaji bija ar tiem kastrojiem ieradušies..varbut ka labi bet man par SMAGU visa ta padarišna..
man viens no galvenajiem prieksnosacijumiem ir tads ka pannai vai katlam jabut vieglam..
pilnas bodes ar normaliem katliem VIEGLIEM ar dubultdibeniem pr normalu cenu..
0 0

Tēmas: 80
Ziņas: 12978

13/04/2013 10:23
Te jau ēst grib gatavot uz zinātniskiem pamatiem, ar raķešu daļas ģenerāļa precizitāti... šādu pašu skatijumu es saskatu arī dažos sexā...
0 0
13/04/2013 10:25
tagad moderni pec iespejas visu est svaigu..:Dnevarot, nešmorejot nekādos kastrojos
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 1361

13/04/2013 10:26
Vēl jau ir konkurents "BAUER". Ir gan tikai dziļā panna, tiek izmantota regulāri. Pārsvarā cepešiem un sautējumiem. Ir vārītas arī zupas, tik zupu ēdāju nav. Tā veiksmīgi ir sanācis, ka traukiem ir standarta izmēri. Tad sautējumiem esam sapārojuši bauera dziļo pannu un tadžina vāku. Vienkārša un samērā ātra pagatavošana un visiem patīk.
0 0
13/04/2013 10:33
Anksa - nesanāk visu ēst svaigu, reiz mēģināju, bet puse no ēdamā vienkārši aizbēga.
0 0
13/04/2013 10:34
vvilks bet ir uz ko tiekties:D
0 0
13/04/2013 10:42
Zepters...
Kur lai dabūn tarīni
Tipa tādu... ko filmas sākumā rāda:



0 0
13/04/2013 10:47
Oponēšu Agitai - man nav jānāk ne ar Zepter traukiem kraukšķīgus ēdienus taisīt, ne arī ar labo roku kreiso ausi kasīt, bet elkonī iekost es pat nemēģinu. Katrai lietai sava vieta un vajadzība.
0 0
13/04/2013 10:51
Satan - droši vien, ka googlē var atrast. Vai Maximā.
0 0
13/04/2013 10:58
Vispār jau tas trauks saucas-terīne, ..agrāk katrā kārtīga latvieša mājā tāda bija... klāt pie pusdienu servīzes varēja nopirkt! ... manai omei kaut kur vēl tāda mētājas...
0 0
12 3456...9
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas