Ielogoties
Reklāma

Kā pagatavot stinti & salaku...

09/02/2012 02:01 | Diskusija lasīta 5905 reizes
Iesakiet...
Atbildes (25)
12
09/02/2012 09:41
Nu nav nekas sarežģīts.To pat tāds nejēga kā es var uzmeikot


0 0
09/02/2012 09:47
Satan, labi pasniegtu recepti esi uzracis: labs fotopavārs gadījies, -- loģisks un atbildīgs, turklāt atraktīvs izteiksmē.
0 0
09/02/2012 09:50
4x4.
:))
Viņam vienkārši labi padodas rijamais taisīt.
Un pa dzīvi bazars tāds pats kā receptēs.
0 0
09/02/2012 10:23
Super!!!! Sestdien uz tirgu pēc salakām:)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

09/02/2012 10:34
Šitā jau reņģes ar parasti marinē. Man gandrīz labāk garšo salaka, kas tikai svaigi apcepta.
Cik saprotu, tagad ir salaku laiks.
0 0
09/02/2012 10:35
Uzmanieties vien tie stintu feinšmekeri, kam fērlīgas un skaļas kaimiņienes, -- cepamsmārds noteikti izlavīsies no Jūsu ķēķiem: ja kaimiņos būs kāda viebtā ģīmja škandalētāja un ventilācija/caurvējš uz šās pusi, ķēkošanas trokšņa fōns garantēts...
0 0
09/02/2012 10:36
Tik-tak, stintlaiks ir vaļā un būs līdz vismaz pēdējam ledum, uz kura var uzkāpt.
0 0
09/02/2012 10:38
ķeskāšanās gan baigi trakā... Varētu uzprasīties ciemos pie kāda, kas saceps
0 0
09/02/2012 10:41
Mocca, nepārspīlē nu! ... Ķeskāšanās... Ja piešaujas un rokas ne no pakaļējā tilta, 1 minūtē 7 -- 9 var "izķeskāt", un vai nu Tu uz cepšanu spaņņiem vien sataisītos...
0 0
09/02/2012 10:42
es zivis pati necepu.;)) man ir, kas satīra un arī sacep.;))
0 0
09/02/2012 10:42
vot vot es ar kā mocca..
0 0
09/02/2012 10:46
mariins4x4, lai es tik ātri iemanītos satīrīt tad man tur vajadzētu krietni vairāk par 1kg...

Patiesībā tomēr trakums ir tajā, ja mājinieki ar zivīm uz jūs, bet es te ietesīšos ar tām sīkām mailēm piesmirdināt visu ķēķi... labāk tomēr ciemos pie kāda... tās nav sēnes jeb aveņu zaFte ko pie citiem neēd
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

09/02/2012 11:02
Jums nu gan patīk pūst ziloņus
0 0
09/02/2012 11:03
Nu... aveņu zaptes parasti nav tik daudz, lai ar daudziem citiem kopā ēstu... laceņu zaptes vēl mazāk... A kāpēc sēnes ar citme kopā nav ēdamas, -- saprastu, ja zirņi un tā...
0 0
09/02/2012 11:04
sēnes ta ka baile...
bet es edu esmu drosmiga
0 0
09/02/2012 11:33
aveņu maz ir tikai slinķiem Lācenes vēl slinkākiem kā man jo es pat nezinu vietas kur tās ir. Ak nē vienu vietu zinu, bet tādēl tak nebraukšu 100km.

Nevis neēd ar citiem, bet citu darinātas neēd... ;)
0 0
09/02/2012 11:54
Mocca, neteicu, ka maz, -- par maz, lai ēstu kopā ar daudziem... Lai ar nedaudziem un/vai vienu vai nevienu, -- nekad nav trūcis...
0 0
09/02/2012 11:55
Stinti svaigu cept, būs gana garšīgi, pie tam mājā smaržos nevis pēc zivīm, bet pēc svaigiem gurķīšiem.
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

09/02/2012 12:05
man patīk sutinātas vai gī sviestā apceptas - tik ar dillītēm vai diļļu sēklām un pipariem, bik sāli pārbērtas - tīra garša, bez miltiem...
0 0
09/02/2012 12:07
mariins4x4, labi labi nestrīdēšos


Miltu vietā tak lieliski var izmantot klijas...

Kur lai es to ziv svaig rauj???? kamēr ir iesnas var cept un neviens nejutīs, ka savādāk ķēķī smaržo :P
0 0
12
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas