Ielogoties
Reklāma

svētku rosolis.. / 40

14/11/2011 19:25 | Diskusija lasīta 16719 reizes
Varam sākt gatavot Ziemassvētku un Jaunā gada rosoli... jo, izgudrota tehnoloģija, kas ļauj salātus glabāt 52 dienas.
Atbildes (264)
12 3456...14

Tēmas: 91
Ziņas: 28926

14/11/2011 20:06
Mērcekļi ir visas mērces, kurām ir visvisādas sastāvdaļas...
0 0
14/11/2011 20:07
oj es atceros to ar siļķi no bērnibas šādos tados godos nu NEEEEEEEEEEE..viss garšo pēc siļķes..
kapēc ta pulēties un griezt parējas sastavdaljas
0 0
14/11/2011 20:09
Kad tik no rosola neiznāk vinegrets ...
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28926

14/11/2011 20:10
ak jē, senču gadskārtu ēdiens ir bijis arī pūpolu putra )putraimu un zirņu beizputra)
0 0
14/11/2011 20:11
Iedomājoties vien visas tās kažoksiļķes un rosoļus... brrr... tikpat labi varētu nosaukt "visuatlikumuiekšāmetamaisprodukts"
0 0
14/11/2011 20:12
"visuatlikumuiekšāmetamaisprodukts" šitas versijas nosaukums uz to rasolu ar nēģu galvām pilnīgi attiecināms.))
0 0
14/11/2011 20:13
0 0
14/11/2011 20:15
Neviens jau neliek kaut ko tādu gatavot Mēs te runājam par receptēm, un tādas nu tās ir. Katrai namamētei un namatēvam noteikti ir sava recepte rosolam, ja viņi vispār tādu gatavo.
0 0
14/11/2011 20:16
vispār versiju par nēģu galvām, man tā kā gribas apšaubīt...
0 0
14/11/2011 20:16
ai, ai ! Kurš te piemin nēģu galvas ? Tā jau ir firmas ēdiena blamēšana . Ja kādam nepatīk nēģi, tad nevajag likt rosolā, bet atstāt veikalā . Bet ... ja kāds ir baudījis Carnikavas nēģus gatavotus mājas apstākļos, tad viņš tos tikai slavētu . Un ne tikai rosolā .
0 0
14/11/2011 20:17
Merkur, pilsētnieki... nu labi, daži jau nēģus un ēd un neviebjas... Toties pāķi šos paši arī ķer. Vislabāk atmiņā palicis lauku paps, kurš saklausījies, kā miliči tvarsta nēģu ķērājus viņiem zināmās vietās, samaksāja diviem kolhoza šoferiem, kas saveda ruppu granti papa izvēlētajā vietā un pēc gadiem trim tam pāķam bija sava nēģu nārsta vieta bez jebviena miliča... Pāķiem, Merkur ir savas privilēģijas, -- viņu nēģiem mazāka pašizmaksa.
0 0
14/11/2011 20:18
esmu ieveroijusi, ka cilveki ir looooti drosmīgi .stāv rimcika letē salati nu tādi ka apkaltusi kā sazin kas..
nu skats nav estetists..un vēl tas DAUDZUMS... bet pērk un ēd..
0 0
14/11/2011 20:19
nav estētisks
0 0
14/11/2011 20:19
(nez, ko anksu teiktu, ja zinātu, ka man somā maksimas salāti aizķērušies)
0 0
14/11/2011 20:21
Gārs, vari apšaubīt, bet tā tajā pavārgrāmatā bija rakstīts
0 0
14/11/2011 20:22
gaars, galvenais tad ., lai ogle un cerukāls ari ir mājas ..
bet var ar to nepietikt
0 0
14/11/2011 20:28
Visu izlasot, beidzot saprotu, kāpēc rosols man nekad nav garšojis un negaršo joprojām. Visbriesmīgais bija tas, kam bija pievienots etiķis... brrrr. Gatavoju, jo bērniem garšo...
0 0
14/11/2011 20:29
... vot, etiķis gan priekš manis jaunums...
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28926

14/11/2011 20:32
Tad jau visi būtu apmiruši
0 0
14/11/2011 20:34
hmm, es arī vienmēr esmu teikusi un rakstījusi -ROSOLS..rasols tā kā vairāk ar krievu valodu sasaucas.
man šie salāti garšo, bērni uzskata, ka svētki bez tiem nav svētki!!..reizēm lieku iekšā arī siļķi, kad apnīk ar gaļu vai desu..
0 0
12 3456...14
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas