Ielogoties

Kabaču mērce / 20

02/08/2011 17:17 | Diskusija lasīta 3865 reizes
Kabacis (daudzums pēc izvēles)
Milti (pēc biezuma pakāpes)
Krējums (garšai)
Sīpoli (daudzums pēc izvēles)
Vegeta, sāls (pēc garšas)

Kabaci sagriež smalkos gabaliņos un sakapājam sīpolu. To visu liek uz pannas apcept. Kad Sīpoli paliek brūngani uzlejam ūdeni un pievienojam miltus. Izmaisām, lai milti neveido kunkuļus un, turpinot maisīšanu, pievienojam krējumu, Vegetu un sāli. Izmaisām to visu un atstājam karsēties uz lēnas uguns zem vāka, līdz mērce uzvārās (uzmet burbuli).

Pamatēdiens pēc katra paša izvēles. Ja netiek izmantoti gaļas ēdieni, mērcei var pievienot pusžāvētus gaļas produktus vai apceptus desas izstrādājumus.

Labu apetīti
Atbildes (37)
1 2
02/08/2011 22:07
..lai bruunumu dabuut, bik jaapiededzina...
0 0
02/08/2011 22:08
... kad pannā beidzot vis tā kā sacepies-biku . biku -uzkaisa miltus... maisa, karsē, maisa...
0 0
02/08/2011 22:09
vegeta ir sūds... viennozīmīgi...
0 0
02/08/2011 22:11
visam pielej saldo krejumu-vislabāk 10%-kapejai domāto... dilli pa virsu... garšvielsa lai paliek uz edgaroņa sircapzi]nas...
0 0
02/08/2011 22:13
janai taisnība-kabacim, lai brūnumu dabūtu-tok, jāpiededzina
0 0
02/08/2011 22:16
es tagad sēnju mercitei(un ta ir vieniga reize kad prasas mercite) izmantoju "Spēka pienu" ..tauki 1% ..
olbaltumvielas daudz..un tada tumiga mercite sanak BEZ miltiem
0 0
02/08/2011 22:17
tik ljoti jauzmana..fiksi pierauj., ..tā ka nevar atstat un nākt lūrēt kas tautā notiek
0 0
02/08/2011 22:20
..jā es pirms uz RĪGU laidos... ar gaileņu mērcīt taisīju... milti nebij vajadzīgi... fakts
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 215

02/08/2011 23:25
mice, ja viņš mani tik ar kabačiem barotu es badiņā nomirtu.. :) darbā ļoti daudz enerģiju patērēju un pēc darba arī ziloni (veselu) varētu apēst.. :D
0 0
03/08/2011 09:02
... Kabaču laiks !!! Bet uzmanīgi... no kabačiem var pieņemt svārā !!!
0 0
03/08/2011 09:32
Bet man..bet man vakar bija ēdiens, kas saucas-kabaču laiva!!!:)))) Pilna ar malto gaļīti...
0 0
03/08/2011 09:35
... Man bija pildīti kabači ar gaļu un rīsiem - viss baltā mercē un ar zaļumiem!
0 0
03/08/2011 09:39
nu no kabaciem jau nu gan nevar uzbaroties... bet no tam piedevam ..desam, miltiem utt
tas kabacis patc par sevi ir bezgarsigs un mazkoloriju
0 0
03/08/2011 10:14
Var pameģināt kabaču pankūkas ar krējumu... un arī kabači cepti ar sieru...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 5

03/08/2011 14:54
Autor! Jau lasīju un komentēju citā portālā.
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28923

03/08/2011 14:56
Kabači gana labi iet kopā ar aknām.. samaļ kopā un cep plācenīšus, dikti jau gardi..
0 0
03/08/2011 15:02
Ar aknām... interesanti...
0 0
1 2
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas