Ielogoties
Reklāma

pannas.. / 40

07/04/2011 15:31 | Diskusija lasīta 14317 reizes
jāpērk jauna panna, piedāvājums tāds, ka acis žilbst... bet kā tās kalpo?
Atbildes (228)
12 3456...12
07/04/2011 17:00
olit visu pavilks
tai panna jau necep bet drizak vāra, saute, tvaice
0 0
07/04/2011 17:02
..vot, tur jau tā lieta, ka man nevajag, lai sautē, bet strauji apcep... sautēt es varu citā pannā...
0 0
07/04/2011 17:08
olit a kur Tev jaskrien...
0 0
07/04/2011 17:14
... nu, jāskrien jau nav nekur... bet man gribētos kā japoškas- dažādus dārzenīšus apcept tā strauji, lai nav mīksti, bet apcepti ... nu, tak pa tv rāda, ka šie to pannu žonglierē virs uguns kādas 10min un viss gatavs... bet, gan jau nomirīšu šito neizbaudījusi
0 0
07/04/2011 17:20
aaaaaaa..ak tā
bet man sita zonglet butu baile..
0 0
07/04/2011 17:21
uzlej uz pannas spirtiku aizdedzini..
un zonglē būs TEv darzenisi...
tik uzgunsdzesejiem jau piezvani pirms tam
0 0
07/04/2011 17:39
galvenais, lai risinot nelielus ģimenes vai neģimenes konfliktus panna būtu arguments un nepieviltu izšķirīgajā brīdī un skaisti un melodiski noskanētu kulminācijas mirklī!
0 0
07/04/2011 17:48
Pasife, bet pamēģini to zapti iedomāties... nu, piemēram, lāceņu...
0 0
07/04/2011 17:52
ehhh, mariin lāceņu zafte jau seifā jātur, dārgums lielākais

jūs te to pankoku tēmu aizsākāt, nu būs man kartupeļu pankoki ar melleņu zaftīti, jau sāk tapt
0 0
07/04/2011 17:53
nākamais kurš runas par lacenju zapti dabūs ar pannu...
0 0
07/04/2011 17:57
..un tas, kas ēd kartupeļu pankūkas ar melleņu zafti-ar dabūs ar pannu... vai ta kreims mājā nav
0 0
07/04/2011 18:00
olit, kas vainas melleņu zaftītei un maniem kartufeļu pankokiem???
0 0
07/04/2011 18:05
... tas, tak nav normāls salikums... vismaz man tā šķiet
0 0
07/04/2011 18:08
un kāds vēl salikums!!! pats labākais - var vēl pamēģināt brūkleņu-ābolu zafti
0 0
07/04/2011 18:29
Es kaa zemgaliete laacenju zapti esmu eedusi tikai jauniibaa pie latgalju draudzenes.Garda gan.
Olit, nerausties-ir eedamas kartupelju pankuukas ar zapti, ir. Taapat kaa tomaats ar cukuru.
0 0
07/04/2011 18:44
ptu tu, es jau gribēju kā negatīvo piemēru-gurķi ar cukuru... bet te jau tomāts figurē
0 0
07/04/2011 19:01
Nekas labāks par čuguna pannu nav izgudrots! Bet kopumā man ir berghoff pannas un es nesūdzos ij bez tiem taukiem arī visu var izcept, ja ņehaltūrē ar to, ka panna ir kārtīgi jāuzkarsē un tikai tad kautko jāmēģina tajā uzmeistarot.


Kas tās par zirnekļu pannām ???
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 2463

07/04/2011 19:06
Ak, šķomeņu (lāceņu) zapte! (aplaizos)
0 0
07/04/2011 19:08
Olita, svaigs gurķis ir ga-a-ards ar medu.

Anksunnamuna, man Tavu pannu nevajg, bet nabaga nākamais, kurš stāstīs, kā uz mēles un garās kārpiņām lāceņzapte iedarbojas: m-m-m-m-m... Starp citu, arī lāceņu kompots ir labs, bet ne tik iederīgs pie pankokiem... Atsevišķa ekstra tiek tiem, kuri pilnus maksimāli gatavu lāceņu spaiņus iznes no purva: spaiņa apakšā sakrājas pietiekami daudz svaigi pašspiesta lāceņu tīrkultūras -- sula kopā ar viegli medainu mīkstumu...
0 0
07/04/2011 19:09
Mokka, zirnekļu/Spider pannas pamatmetālam zirnekļtīkla paskatā uzklāts plāniņš titāna tīklojums.
0 0
12 3456...12
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas